طرز تهیه رب آلو و رب آلوچه

رب آلو در بسیاری از فروشگاه های عرضه کننده رب انار. از رب آلو یا رب آلو همراه با رب انار به فروش می رسد. حتی این رب ها هم خودشان را می فروشند. رب آلو در بسیاری از غذاهای منطقه شمال استفاده می شود. از این رب ها می توانید برای تهیه فسنجان و خوراک مرغ استفاده کنید. استفاده کنید. ترش این رب بیشتر از رب انار است. و در مرغ شکم پر می توانید از مخلوط رب انار، رب آلو و رب آلو استفاده کنید.طرز تهیه رب آلو: مواد لازم برای رب آلو: ۲ کیلوگرم آب، ۱ لیوان نمک، ۱ قاشق مرباخوری. تهیه رب آلو: برای تهیه رب آلو یا رب آلو باید از آلو سبز بسیار رسیده استفاده کرد. اگر آلوهای شما شیرین است، رب آلو شما شیرین می شود. و اگر آلوهای شما ترش باشد، رب آلو شما ترش می شود. با استفاده از آلوهای مخلوط، خمیر آلو به داخل مالیده می‌شود. ابتدا آلوها را با جدا کردن ساقه و برگ‌های آن تمیز کرده و بشویید تا تمیز شوند. بعد از شستن آنها را در آبکش ریخته و روی آنها آب بریزید. آب اضافی آن را بیرون بریزید.سپس آلوها را در قابلمه مناسبی بریزید، اگر آلوها آبدار هستند نمی توانید داخل آن آب بریزید زیرا خود به خود آب می ریزند.اگر نه، آب اضافه کنید. سپس نمک را اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی آتش گاز بگذارید و اجازه دهید آلوها خوب بپزند و له شوند. کف را برداشته و بعد از له کردن آلوها اجازه دهید خنک شوند. یک سبد مناسب در درب قابلمه ای به اندازه سبد قرار دهید و آلوها را با دست فشار دهید تا پوست و هسته آن جدا شوند و تفاله آلو داخل قابلمه بیفتد. گاز. . و حرارت را کم کنید تا پاستا شما با حرارت ملایم سفت شود. مدام هم بزنید تا نچسبد. وقتی پاستا سفت تر شد، می توانید یک صافی فلزی در قابلمه قرار دهید تا از پاشیدن پاستا به بیرون جلوگیری کنید. هرگز در قابلمه را در بسته نگذارید زیرا عرق می کند و داخل ماکارونی می ریزد و در نهایت باعث کپک زدن ماکارونی می شود.وقتی ماکارونی شما مانند رب گوجه فرنگی سفت می شود. شعله را خاموش کنید. صافی را از درب آن بردارید و یک پارچه تمیز روی درب قابلمه قرار دهید تا پاستا خنک شود. سپس آن را در یک ظرف شیشه ای تمیز قرار دهید. و در یخچال نگهداری کنید.اگر آن را در فریزر بگذارید، می توانید آن را به مدت 1 سال نگه دارید.طرز تهیه رب آلو : نحوه ی درست کردن رب آلوچه, نکته هایی برای تهیه ی رب آلو و رب آلوچه, طرز تهیه رب آلو و رب آلوچه طرز تهیه رب آلو : برای تهیه رب آلو هم باید همین مراحل را طی کنید اما آلو را جایگزین آلو کنید. استفاده از آلو سیاه باعث ترش شدن رب می شود. رنگ رب آلو سیاه قرمزتر از رب آلو است. استفاده از آلو زرد باعث شیرین شدن رب می شود. درست کردن رب آلوچه, نکاتی برای تهیه ی رب آلوچه, نکاتی برای درست کردن رب آلو تهیه رب آلو و زردآلو برای تهیه رب آلو و آلو: برای تهیه رب آلو و آلو بهتر است از قابلمه مسی یا لعابی استفاده کنید، اگر در تهیه رب از نمک استفاده نکنید، رب شما به سرعت کپک می زند. . .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …