طرز تهیه دونات شکلاتی


طرز تهیه دونات شکلاتی,پیراشکی شکلاتی طرز تهیه دونات شکلاتی
پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و گرد است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و یکی از شیرینی های محبوب به شمار می رود و به عنوان میان وعده مصرف می شود دونات یکی از شیرینی های خوشمزه و گرد است که دارد. در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و یکی از محبوب ترین شیرینی ها است و به عنوان میان وعده مصرف می شود. این شیرینی خوشمزه از سرخ کردن خمیر مخصوص در روغن درست می شود و انواع مختلفی در سراسر جهان وجود دارد. برای پخت پیراشکی و پیراشکی دستورهای مختلفی وجود دارد که در زیر روشی را برای شما قرار داده ایم. برای تهیه کوفته شکلاتی خانگی به دستور زیر عمل کنید، برای تهیه دونات و کوفته رژیمی می توانید آنها را در فر بپزید.مواد لازم برای تهیه دونات شکلاتی: شیر یا آب گرم 1 لیوان شکر 4 قاشق غذاخوری خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد نمک نمک قاشق چایخوری کره نرم شده 70 گرم آرد 4 لیوان ولرم بگذارید تا انگشتتان نسوزد و بعد 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنیدسپس 1 قاشق غذاخوری پودر مایه فوری بپاشید و سپس در ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه در جای گرمی بگذارید تا مایه فعال شود. (روی آن پف می کند و کف می کند، اگر نه خمیر پوسیده است و عمل نکرده است) در ظرف دیگری تخم مرغ، نمک، کره نرم شده و 3 قاشق غذاخوری شکر (می توانید 5 قاشق غذاخوری هم اضافه کنید) می گذاریم. کمی هم می زنیم. یک همزن دستی، سپس مایه خمیر را اضافه کنید و حدود 3.5 تا 4 پیمانه آرد الک شده را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد، مواظب باشید زیاد آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت می شود. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید، آن را بلند کنید و در ظرفی قرار دهید. سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و با حوله بپوشانید. سپس حدود 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود، در این مرحله اگر انگشتتان را داخل خمیر بچسبانید، پر نمی شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید.حالا گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و با کف دست پهن کنید و از آن یک قالب گرد درست کنید و وسط آن را با یک قالب کوچک جدا کنید (می توانید از قالب دونات استفاده کنید).کف سینی را چرب کرده و دونات ها را داخل آن بچینید و روی آن ها را با پارچه بپوشانید و حدود 5 دقیقه استراحت دهید سپس به آرامی بیرون بیاورید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. وقتی یک طرف دونات طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیمه سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا کاملا قهوه ای شود، پس از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آن را به دلخواه تزیین کنید. (با شکلات یا پودر قند و…) طرز تهیه دونات شکلاتی دونات شکلاتی,طرز تهیه پیراشکی شکلاتی روش سرخ کردن دو مرحله ای دونات ها را پف کرده و وسط آن کاملا پخته می شود. برای شکل دادن به دونات ها می توانید از دهانه یک لیوان و درب بطری نوشابه استفاده کنید. برای سرخ کردن دونات ها از یک تابه کوچک استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود. حتما از آرد و مایه مرغوب استفاده کنید. برای دانستن طرز تهیه دونات یا برای پیراشکی شکلاتی می توانید چند قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با آرد خود مخلوط کنید آرد را باید 2 تا 3 بار الک کنید.تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند، هرگز تخم‌مرغ‌ها را بلافاصله از یخچال خارج نکنید و از آن‌ها برای تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.پیراشکی شکلاتی خانگی,دستور دونات شکلاتی آموزش دونات شکلاتی مواد مورد نیاز برای تزیین دونات: شکلات کاکائویی 100 گرم شکلات شیری 50 گرم ترافل به مقدار لازم گردو یا پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه شکلات دونات شکلاتی: آب کردن شکلات کاکائویی در شیر و حمام به روش ماری و دونات ها را روی آن قرار دهید روی آن را بریزید و روی آن را با ترافل و گردو و پودر پسته تزئین کنید. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …