طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی


تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی, پخت کلوچه زنجبیلی مواد لازم: آردیکا و نصف لیوان پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده، یک قاشق غذاخوری جوش شیرین، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، نصف پیمانه عسل، نصف پیمانه شکر (ترجیحا قهوه ای) )، نصف فنجان تکه های شکلات تلخ و شیرین، نصف لیوان آب گرم، ۲ قاشق غذاخوری شکر سفید، یک چهارم پیمانه طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو، پودر زنجبیل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری شکر قهوه ای، روغن، عسل و آب گرم را به مدت 2 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کنید. دستان خود را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت 3 دقیقه ورز دهید سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید، اگر خمیر چسبناک شد کمی آرد به آن اضافه کنید سپس یک ساعت استراحت دهید، جدا از خمیر. 18 تا 24 قسمت از خمیر. گرد فرم دهید، شکر را بپوشانید و در سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.سینی را به مدت 10-12 دقیقه در فر قرار دهید و وقتی هنوز نرم شد شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی لطیفه



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …