طرز تهیه شکلات مارسیپانی

طرز تهیه شکلات مارسیپانی,طرز تهیه شیرینی شکلاتی مجلسی

برای تهیه شکلات مارسیپانی، به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم

بعضی اوقات با 3 یا 4 چیز آسان و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این 2 را به 1 چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

مواد مورد نیاز شکلات مارسیپانی :

شکلات سیاه یا شیری  به میزان لازم
 پودر بیسکویت کرمدار گرجی  به میزان لازم

* چند رقم قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر میباشد طلقی و با طرح های رنگی باشند

برای داخل کاسه‌ها :

مارسیپان: به میزان لازم

تهیه شکلات مارسیپانی :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با 1 برس 1 جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

این کار را 2 بار دوباره‌کاری می‌کنیم تا شکلات کلفت شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به آسودگی از قالب سوا شود.

وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

منبع :  خوی وب و برترینها

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

با تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید آماده سازی : 20 لحظهپخت : …