طرز تهیه ترشی زالزالک

تهیه ترشی زالزالک , نحوه درست کردن ترشی زالزالکزالزالک را بشویید و در کاسه بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .

 

نوشته طرز تهیه ترشی زالزالک اولین بار در خوی وب. پدیدار شد.

نوشته طرز تهیه ترشی زالزالک اولین بار در هفت نامه خوی. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نخودچی عید

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …