طرز تهیه ترشی هلو

طرز تهیه ترشی هلو

در سفره های ایرانی انواع ترشی در کنار غذا سرو می شود. ترشی را از میوه ها و یا سبزیجات مختلف تهیه می کنند که از معروفترین آنها می توان به ترشی لیته، ترشی مخلوط، ترشی هفت میوه، ترشی هلو، ترشی خرمالو و …. نام برد در این مطلب از بیتوته طرز تهیه ترشی هلو آموزش داده شده می باشد با بیتوته همراه باشید.

مواد لازم :

هلو زعفراني پنج رقم
سياه‌ دانه يك قاشق غذاخوري
نمك و دارچين يك قاشق چايخوري
شکر يك قاشق سوپخوري
ميخك 20 دانه
سرکه به ميزان لازم

طرز تهيه :

هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را افزایش كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موعد مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو بخت برش داده، هسته آن را سوا مي‌كنيم، ترشي بعد از ۳۰ روز آماده مصرف می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه زیتون پرورده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …