طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون های پرورشی شمال از ترکیب رب انار، گردو، روغن زیتون، گیاهان محلی و افزودنی هایی مانند دانه های خشک انار تهیه می شوند. در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی زیتون آشنا می کنیم مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون: 500 گرم زیتون بدون هسته، 1 قاشق غذاخوری گردو رنده شده، 100 گرم سیر، 3 حبه آب انار ترش (رب انار ترش) دانه انار 1 عدد خامه ترش 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم، گلپر در صورت تمایل به میزان لازم طرز تهیه زیتون: برای درست کردن زیتون ابتدا زیتون و گردو را در ظرفی بریزید سپس چوچاق (یکی از شمالی ها). سبزیجاتی که عمدتاً در گیلان یافت می شوند) آن را ریز خرد کرده و 1 قاشق غذاخوری از آن را بریزید. سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و اضافه کنید، آب انار ترش را بگیرید و داخل آن بریزید، اگر انار تازه ندارید می توانید از رب انار ترش هم استفاده کنید، مقداری نمک و فلفل و دانه های انار ترش را اضافه کنید. به این موارد اضافه کنید، اگر دانه های انار تازه ندارید، اشکالی ندارد، نیازی به استفاده از آن ندارید.حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد بخورید* برای تهیه زیتون پرورشی اگر سبزی چوچاق پیدا نکردید از جعفری، گشنیز و نعنا استفاده کنید. طرز تهیه زیتون پرورده,زیتون پرورده روش تولید زیتون پرورشی خواص زیتون پرورشی: زیتون پرورشی علاوه بر خوشمزه بودن، سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین هایی مانند E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان است. مصرف زیتون پرورشی با غذا مقوی معده، گوارا و قابض است. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …