طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

پخت کیک شکلاتی,طرز تهیه کیک شکلاتی ساخت کیک شکلاتی با سس شکلات

طعم این کیک سس شکلاتی فوق العاده است. پیشنهاد می کنیم این کیک را برای شام های پاییزی خود تهیه کنید.

مواد لازم برای لایه زیرین کیک شکلاتی: 4 عدد تخم مرغ (در دمای محیط) 4 تکه شکر، 2 پیمانه روغن، 1 لیوان شیر گرم، 1 پیمانه پودر کاکائو، 4 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری آرد و نصف پیمانه خامه هات چاکلت تلخ خرد شده 100 گرم طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی: تخم مرغ ها و شکر را در ظرف مناسبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. شیر گرم را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن سبک مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه قرار دهید، یک خلال دندان چوبی را داخل آن قرار دهید تا از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید، اگر کیک تمیز بیرون آمد به این معنی است که کیک پخته شد کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله سس تند فاج را روی آن بریزید.برای تهیه سس شکلاتی خامه را در ظرف مناسبی گرم کنیدشکلات تلخ خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …