طرز تهیه مینی کیک خرمالو

پخت مینی کیک خرمالو,طرز پخت مینی کیک خرمال مینی کیک خرمالو

برای پخت، بعد از ظهر خوشمزه پاییزی مینی کیک خرمالو یک کیک بسیار خوشمزه و مناسب برای عصرانه و همراه با یک چای است که می توانید یک بعد از ظهر فوق العاده را با عطر خرما در آن سپری کنید.

مواد لازم برای تهیه مینی کیک خرمالو: 300 گرم آرد، 2 قاشق چایخوری مایه شیمیایی، 3/4 فنجان روغن مایع، 250 گرم شکر، 3 عدد تخم مرغ، 3 عدد جوز هندی (رنده شده)، 1/8 قاشق چایخوری دارچین، 1/8 قاشق چایخوری گردو (خرد شده)، 50 گرم خرما و 1 فنجان رویه مواد: پنیر خامه ای، 100 عدد گرم، عسل، قاشق چایخوری، آب پرتقال، قاشق غذاخوری، طرز تهیه مینی کیک خرمالو: تخم مرغ و شکر را با یک عدد مخلوط کنید. همزن برقی با سرعت متوسط ​​تا روشن شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خرمالوهای پوست کنده و له شده را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن، همزن را خاموش کرده و آرد، بکینگ پودر، جوز هندی و دارچین را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه.بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، بیسکویت ها را به مدت 15 دقیقه داخل تابه خنک کنید، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.طرز تهیه پنیر خامه ای: پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس عسل و آب پرتقال را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن خوب کرم آماده است.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …