طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی

پخت مینی کیک کره بادام زمینی,نحوه پخت مینی کیک کره بادام زمینی طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی

این مینی کیک خوشمزه و ساده را تهیه کنید و برای شام با چای میل کنید

مواد کیک کره بادام زمینی: 85 گرم کره، یک فنجان شکر قهوه ای، دو عدد زرده تخم مرغ، 115 شکلات تلخ 1 عدد گرم شیر، 1 لیوان کنگر و 1/3 پیمانه جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری شکر، مواد لازم برای رویه: 200 گرم کره در دمای محیط، 250 گرم کره بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه کیک بادام زمینی: برای تهیه کیک، کره و شکر قهوه را با همزن در ظرف مناسبی خوب هم بزنید تا پف کند زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید. شکلات تلخ را در حمام آب (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد الک شده، بکینگ پودر، وانیل، بی کربنات نوشابه و نمک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید، خمیر را در قالب های کاپ کیک که از قبل چرب کرده اید بریزید تا تقریبا دو سوم قالب ها پر شود.سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا بپزند.یک سیخ چوبی را داخل مینی کیک ها فرو کنید تا از پخته شدن آن ها مطمئن شوید. اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته شده اند، برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی با همزن خوب بزنید، کره بادام زمینی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، پودر شکر را کم کم اضافه کنید و بعد از خامه مخلوط کنید. به غلظت مناسب برسد، آن را در قیف شیرینی پزی بریزید و روی مینی تارت ها را با آن تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای طالبی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …