طرز تهیه کره بادام زمینی

کره بادام زمینی خانگی یکی از مغذی ترین و خوشمزه ترین کره های آجیلی است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید، کیفیت و طعم فوق العاده ای دارد. می توانید با افزودن طعم های مورد علاقه خود مانند دارچین، زنجبیل، پودر کاکائو، طعم های متفاوت و منحصر به فردی را به کره بادام زمینی خانگی خود اضافه کنید. برای شیرین کردن کره بادام زمینی می توانید به جای پودر قند از عسل، شربت افرا یا آب انگور استفاده کنید. ، از شیره خرما استفاده کنید. , شکلات صبحانه, شکلات چیپسی. برای تهیه کره بادام زمینی شکلاتی می توانید کمی شکلات آب شده یا شکلات صبحانه یا پودر کاکائو به آن اضافه کنید. برای تهیه کره بادام زمینی رژیمی، به جای شیرین کردن طعم کره، می توانید نمک اضافه کنید، دارچین، وانیل یا زنجبیل را به کره بادام زمینی اضافه کنید. به خرید کره بادام زمینی کارخانه برمی گردم. برای تهیه کره بادام زمینی خانگی باید صبور باشید، برای دستیابی به بافت خامه ای برای کره بادام زمینی، صبر لازم است.برای بهترین کیفیت، سعی کنید بادام زمینی خام را در پوست قرار دهید، آنها را بشکنید و خودتان در فر برشته کنید.تهیه کره بادام زمینی راحت تر از بادام زمینی گرم است، در حالی که عطر و طعم کره بادام زمینی بوداده پس از آماده شدن منحصر به فرد است. برای تهیه کره بادام زمینی خانگی، باید مخلوط کن، آسیاب یا چرخ گوشت داشته باشید. بافت، در برخی از دستورهای تهیه کره بادام زمینی هنگام هم زدن یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می شود تا بافت نرم تری داشته باشد و سریعتر آماده شود، کره بادام زمینی را می توان صبحانه یا شام خورد، روی نان بمالید. و آن را با مربا یا میوه ها و توت های تازه و یخ زده میل کنید یا از آن برای تهیه انواع اسموتی، کیک یا ماست طعم دار استفاده کنید.مخلوط کن کره بادام زمینی مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی مخلوط کن 1 فنجان کره بادام زمینی معادل 16 اونس بادام زمینی خام 16 اونس (3 فنجان) نمک 1/4 قاشق چای خوری دارچین – اختیاری 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل – اختیاری 2 فنجان شربت افرا عسل – اختیاری 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را با مخلوط کنف تا 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبادام زمینی ها را در یک لایه روی سینی فر پهن کنید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند، سپس به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید و تا زمانی که بادام زمینی ها کرم رنگ شوند ادامه دهید. هر از چند گاهی دستگاه را خاموش کنید و با کفگیر بادام زمینی هایی که به کنار دستگاه چسبیده اند جدا کرده و با مواد مخلوط کنید. بادام زمینی شما از پودر به خمیر و سپس خامه تبدیل می شود. در این مرحله افزودنی مورد نظر خود را به کره اضافه کنید. اگر در حین کار احساس کردید دستگاه خیلی داغ است، می توانید برای چند دقیقه دستگاه را خاموش کنید. بعد از اتمام کار اجازه دهید کره بادام زمینی تا دمای محیط خنک شود سپس به شیشه مربا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.مدت ماندگاری کره بادام زمینی حداکثر 2 هفته است.خواص کره بادام زمینی, دستور تهیه کره بادام زمینی, سس کره بادام زمینی طرز تهیه کره بادام زمینی
با بادام زمینی مخلوط با روغن کنجد مواد لازم برای کره بادام زمینی با روغن کنجد 500 گرم بادام زمینی 2 و نیم قاشق چایخوری پودر قند 1 قاشق چایخوری نمک (اگر بادام زمینی شما بدون نمک باشد) 1 قاشق چایخوری روغن کنجد تورسان دستگاه کره بادام زمینی با روغن کنجد در دمای 190 درجه سانتیگراد تا گرم شودبادام زمینی ها را کف فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند و برای جدا کردن پوست آن ها را روی یک حوله تمیز قرار دهید و بمالید تا پوست آن جدا شود و بادام زمینی ها را در مخلوط کن بریزید. یا غذاساز چند بار بریزید و نبض بزنید. از آنجایی که بادام زمینی در مخلوط کن خیلی سریع گرم می شود، باید بین هر پالس کمی به دستگاه استراحت دهید. نمک و پودر قند و روغن کنجد را اضافه کنید. کره بادام زمینی آسیاب شده طرز تهیه کره بادام زمینی, کره بادام زمینی, خواص کره بادام زمینی  کره بادام زمینی آسیاب شده، مواد لازم، کره بادام زمینی آسیاب شده، آماده سازی: 15 دقیقه، زمان پخت: 15 دقیقه، مغز بادام زمینی، 400 گرم، نصف قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری عسل، طرز تهیه کره بادام زمینی توسط با آسیاب کردن، پوست نازک بادام زمینی را بگیرید و در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای کم رنگ شود. بادام زمینی داغ را در آسیاب بریزید، چند بار با آسیاب ضرب کنید تا له شود، سپس با قاشق بادام زمینی که به دیواره چسبیده است خرد کنید.دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود و داخل روغن بیفتد و یکدست شود.تهیه کره بادام زمینی به 8 تا 10 دقیقه آسیاب نیاز دارد. حتما چند بار آسیاب را خاموش کنید تا نسوزد. کره بادام زمینی را از آسیاب خالی کنید و با عسل مخلوط کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.مدت ماندگاری کره بادام زمینی حدود 2 هفته تا 1 ماه است. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …