طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

طرز تهیه ترشی فلفل تند کبابی, ترشی فلفل کبابی ترکیه, ترشی فلفل تند طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و خاص
با انواع غذاها طعم بی نظیری ایجاد می کند.اگر می خواهید ترشی فلفل کبابی شما خوشمزه تر باشد و طعم اصلی خود را حفظ کند فلفل ها را روی زغال کبابی تفت دهید.ترشی فلفل کبابی بهترین است. تهیه شده با فلفل تازه با پوست صاف و بدون لک. حرارت فلفل ها بعد از تفت دادن کم می شود. برای تهیه فلفل دلمه ای ترشی باید فلفل ها را از قبل به سیخ کشیده و روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید و یا روی توری فلزی چیده و از هر طرف کبابی کنید و یا روی توری سیمی بچینید. آنها را در دمای 200 درجه تفت دهید به مدت 6-8 دقیقه آنها را تفت دهید. ترشی فلفل کبابی همدان و ترشی فلفل کبابی ترکی بسیار معروف هستند و در هر کدام علاوه بر سیر از سبزیجات معطر نیز برای خوش طعم شدن ترشی استفاده می شود. تفت دادن فلفل روی کبابی زغالی طعم بهتری به ترشی ها می دهد.ترشی فلفل ترکی کبابی مواد لازم برای ترشی فلفل ترکی کبابی 3 کیلو سیر، 1 بطری نمک، 2 قاشق غذاخوری سرکه، 1 لیوان روغن زیتون، 1 پیمانه جعفری، 100 گرم نعنا خشک، 1 قاشق غذاخوری مسنایمگ ترکی، 1 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری کبابی ترشی فلفل، طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ترکی، اگر می خواهید فلفلتان طعمی تند داشته باشد از فلفل تند و اگر طعم ملایمی می خواهید از فلفل دلمه ای به همراه 1 تا 2 فلفل تند استفاده کنید.فلفل ها را به سیخ بریزید و روی گاز یا زغال کبابی کنید تا پوست سیاه شود و فلفل های تفت داده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و درب آن را بگذارید تا خنک شود سپس پوست فلفل ها را جدا کنید و روی فلفل ها را بپوشانید تا کاملا سیاه شود. سیاه پوست کاملا جدا می شود و سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا می کنند. فلفل ها را نگینی درشت خرد کرده، حبه های سیر را خرد کرده و همراه با جعفری خرد شده به فلفل ها اضافه کنید. سرکه را به همراه نعناع خشک و نمک و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و در شیشه ریخته و خوب ببندید و به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.دستور تهیه ترشی فلفل کبابی, رسپی ترشی فلفل کبابی, ترشی فلفل سبز کبابی ترشی فلفل سوخاری همدان

مواد لازم برای ترشی فلفل سوخاری همدان فلفل سبز کیلومک، یک قاشق غذاخوری سرکه، حدود یک و نیم لیوان آب جوشیده سرد (در صورت تمایل، یک لیوان سبزیجات معطر (ترخون، نعناع)، یا (ترخون، شوید) از هر کدام چند برگ، گاز میخک چند.برای فلفل های درشت بوداده، بهتر است آنها را با یک پارچه مرطوب بپوشانید تا خنک شوند و پوست آن ها راحت تر جدا شود. فلفل ها را در ظرف شیشه ای بریزید و سیر و سبزیجات معطر را در کنار آنها قرار دهید. در پایان مزه دار می کنیم و مخلوط سرکه و آب سرد را داخل شیشه می ریزیم تا مواد ببندند، درب آن را می بندیم و در یخچال می گذاریم، می توانیم بلافاصله از ترشی فلفل سوخاری استفاده کنیم، اما اگر بخواهیم بیشتر استراحت کند. می توانید آن را برای 10-14 روز بگذارید. صبر کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای هویج و خیار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …