طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل

طرز تهیه مربا پرتقال,نحوه درست کردن مارمالاد پرتقال

مواد لازم :

 پرتقال  ۲ کیلو
لیمو  ۱ رقم
فلفل قرمز تازه سریع  ۳-۴ رقم
 شکر  ۲ پیمانه

طرز تهیه :
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و تمرکزفکر کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را گرایش گرایش کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال افزایش کنید. پوست سفید پرتقال را با پس‌مانده توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را افزایش کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 – 20 لحظه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 – 2 بار هم بزنید. مقدار فلفل را طبعا ً می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را سریع درست می کنند.

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …