طرز تهیه مارمالاد هلو و انبه

پخت مارمالاد هلو, پخت مارمالاد انبه

درست کردن و تهیه انواع مربا کار سختی نیست تنها کمی صبر می خواهد و ذوق. با انوع میوه ها از جمله هلو، انبه، توت، انجیر، زرد آلو و …. به آسودگی می توان مربا تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه مربا هلو و انبه آموزش داده شده می باشد.

مربای انبه و هلو یک یک انتخاب مقوی و خوشمزه برای صبحانه می باشد.

مواد لازم :

 هلو  ۲ رقم
 انبه  ۱عدد
 شکر  هم وزن هلو و انبه
 پودر ژله هلو  ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه مربا هلو و انبه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را سوا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که افزایش میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر سرانجام پخت آب کاملاْتبخیر شود.

سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را افزایش کنید و شکیبایی کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد می باشد. که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خيلي سريع آماده ميشود. ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده كنيد در اين صورت نميتوانيدبه مدت طولاني نگهداري كنيد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبگوشت دوغ دار اراک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …