طرز تهیه آبگوشت دوغ دار اراک

آبگوشت دوغ دار اراک, آبگوشت دوغ دار غذای محلی, غذاهای سنتی مردم اراک دستور پخت آش دوغ یا غذای محلی دوغ دودار
دوغ اراک یا دوغ دودار یکی از غذاهای سنتی استان مرکزی به ویژه اراک است که شبیه به این آش است که در استان از لرستان به نام آش کشک لری تهیه می شود. آش دوغ اراک یکی از غذاهای سنتی استان مرکزی است که به آش دگوله دودر معروف است. این غذای محلی لذیذ در استان لرستان به آبگوشت لری کشک معروف است. تفاوت این دو آبگوشت در این است که در اراک چغندر سفید را به آبگوشت دوغ اضافه می کنند. مواد اصلی آبگوشت دوغ گوشت، بادمجان و حبوبات است و برای طعم دادن به آن از پیاز تند، نعناع تند و کشک استفاده می شود، بنابراین طعمی شبیه کشک و بادمجان و بافتی شبیه آبگوشت دوغ دارد. این آبگوشت یکی از غذاهای محبوب فصول سرد سال به خصوص زمستان است.آبگوشت کره اراک مواد لازم آبگوشت کره اراک برای 6 تا 8 نفر گوشت دنبه یا گردن گوسفند یک کیلو بادمجان پوست کنده و سرخ شده نخود و لوبیا سفید 5عدد ادویه آبگوشت یا خورش یک لیوان و زردچوبه به میزان دلخواه 350 گرم آبغوره غلیظ کشک آب پز، پیاز داغ و سیر به میزان لازم چغندر سفید خرد شده دو عدد متوسط ​​طرز تهیه آبگوشت دوغ دار, آبگوشت دوغ دار, دستور تهیه آبگوشت دوغ دار طرز تهیه آبگوشت

دوغ ارکان و لوبیا را یک شب خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.لوبیاها را به همراه گوشت و پیاز و زردچوبه و ادویه در قابلمه بریزید و تفت دهید و بعد از حدود 1 ساعت چغندرهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید همه مواد کاملا بپزند. بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کشیده شود سپس آن ها را بشویید تا نمک آن ها گرفته شود و در روغن تفت دهید، در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و وقتی آب گوشت جا افتاد کشک را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید. چندین بار. روی ظرف را با نعناع تند، سیر تند و پیاز تند تزیین کنید. آبگوشت کره لرستان مواد لازم برای آبگوشت کره لرستان آب گوشت گوساله 500 گرم نخود و لوبیا سفید 2 پیمانه بادمجان سرخ شده 2 پیاز بزرگ 4 حبه سیر 250 گرم نمک و زردچوبه و نعناع خشک به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم استوک لوبیا 2 طرز تهیه استاک کره نخود و لوبیا را یک شب خیس کنید. حبوبات را با گوشت، نمک، پیاز خرد شده، سیر و 5 پیمانه آب بپزید، بعد از 1 ساعت زردچوبه را اضافه کنید. نیم ساعت قبل از پایان پخت، بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید.بعد از جا افتادن کامل آبگوشت، کشک را اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.مقداری نعنا داغ به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مارمالاد شلیل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …