طرز تهیه آبلیمو خانگی

آبلیمو خانگی, طرز تهیه آبلیمو خانگی, درست کردن آبلیمو خانگی طرز تهیه آبلیمو در منزل
آبلیمو یکی از پرطرفدارترین چاشنی ها در بین خانواده های ایرانی است. این چاشنی را می توانید به راحتی در خانه درست کنید و از استفاده از آن لذت ببرید طرز تهیه آبلیموی خانگی: برای تهیه آبلیمو ابتدا لیموهای مناسب تهیه کنید. سپس آنها را بشویید. ساقه و برگ ها را جدا کنید. بعد از شستن آن ها را در آبکش بریزید و بگذارید کاملا خشک شوند و پوست آن کمی خشک و شاداب شود چون آبلیموها را آبدارتر و آبلیمو را کمتر تلخ می کند با آب میوه گیری فشار دهید. اگر مقدار لیموها زیاد است، آنها را به آب میوه گیری ببرید و آب آنها را بگیرید. سپس آنها را در جایی ثابت قرار دهید. مقداری هویج را بشویید و پوست بگیرید و وقتی خشک شد داخل آبلیمو بریزید. اجازه دهید حدود 24 ساعت داخل آن بمانند. 4 عدد هویج متوسط ​​برای 15 کیلو لیموترش کافی است سپس آبلیمو را از صافی رد می کنند تا تفاله آن از لیموترش جدا شود. انتخاب تنوع بستگی به این دارد که می خواهید آب لیموتان چقدر صاف باشد.در عین حال می توانید تفاله لیمو را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.می توانید آنها را در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. و در شربت آبلیمو و برخی غذاها استفاده کنید.سپس آبلیمو را در بطری های شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید. نحوه ی درست کردن آبلیموی خانگی, طرز درست کردن آبلیمو در خانه, روش های درست کردن آبلیموی خانگی طرز تهیه آبلیمو در خانه

نکاتی برای تهیه آبلیمو: • بهترین نوع لیمو برای آبلیمو، لیموهای زرد و سبز هستند. اگر از لیمو زرد استفاده کنید، آب لیموترش تلخ می شود و اگر از لیمو سبز استفاده کنید، آب زیادی ندارد و آبلیموی شما کمتر می شود. هرگز از لیموهای لکه دار برای تهیه آبلیمو استفاده نکنید. روی بطری را با نایلون مشکی بپوشانید. و در جای تاریک نگهداری کنید. با این کار رنگ آب لیموی شما به مدت یک سال بدون تغییر باقی می ماند. در بطری های پلاستیکی نریزید. زیرا ترشی آن باعث اکسیده شدن و سمی شدن ظروف پلاستیکی می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نوشیدنی های سرد زمستانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …