طرز تهیه دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ,دلمه برگ کلم طرز تهیه کوفته کلم

طرز تهیه پیراشکی کلم

برگ کلم یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع کوفته ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل سرو می شود، می توان از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کرد. در برخی شهرها این سالاد کلم را به سالاد کلم می شناسند طرز تهیه سالاد کلم: مواد لازم برای سالاد کلم: برای 4 نفر برنج، 1 لیوان کلم، 1 پیمانه کلم، نصف پیمانه شکر، نصف پیمانه پیاز متوسط، 1 پیمانه آلو خورش، 1 پیمانه 200 گرم گوشت چرخ کرده، 400 گرم رب گوجه فرنگی، 4 قاشق غذاخوری چینی، نصف قاشق چایخوری روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، *سبزیجات دولام حاوی جعفری، تره فرنگی، شوید، گشنیز و ترخون است. برای مواد فوق باید از 60 گرم جعفری، 40 گرم تره، 30 گرم شوید، 40 گرم گشنیز و 30 گرم ترخون استفاده کنید.طرز تهیه کلم قاچ: برای تهیه کلم قاچ ابتدا آلو را در یک کاسه آب برای مدتی خیسانده و 1 ساعت خیس کنید.سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهیدو صبر کنید تا روشن شود و کمی به رنگ طلایی نزدیک شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید و بگذارید گوشت ها در آب خودشان بپزند سپس کمی تفت دهید و نمک فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و تفت دهید. نیمی از رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید با روغنشان تفت داده شود و به آن رنگ بدهد و بعد از آن ۲ پیمانه آب و نصف زعفران آب پز شده اضافه کنید و مقداری دارچین و آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و مخلوط شود. مواد داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید و روی آتش بگذارید سپس سبزی های خرد شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سبزی ها بلند شود. و سپس از روی حرارت بردارید. اگر زیاد سرخ شوند، سبزی ها خاصیت خود را از دست می دهند و می سوزند، حدود 2-3 دقیقه تفت می دهیم، سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی آتش می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید.آب برنج خیس خورده را دور بریزید و در آب جوش بریزید و صبر کنید تا برنج نیم پز شود، زیر دندان بچشید.سبزیجات را با برنج و مواد خوب مخلوط کنید. سپس در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد، برگ های کلم را جدا کرده و بشویید، وقتی آب جوش آمد، کمی نمک در آب بریزید و کلم ها را به مدت 5-6 دقیقه بگذارید. آنها ترد و نرم هستند. کلم نباید زیاد پخته شود. اگر بوی کلم آزارتان می دهد، می توانید مقداری زنجبیل را رنده کنید و در آب جوش بریزید تا بوی کلم از بین برود. سپس جوانه ها را از آب در حال جوش خارج کرده و آبکشی کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند و قسمت های ضخیم جوانه ها را با چاقو برش دهید تا به راحتی گرد شوند.فلو کنید. بهتر است دقت کنید که اندازه برش ها یکسان باشد، همه برش ها را به همین ترتیب آماده کنید و ته قابلمه را متناسب با تعداد برش ها روغن بریزید و کف قابلمه را با کلم بپوشانید. برگ ها را بچینید و برش ها را در سمت آزاد قرار دهید، در ته قابلمه بچینید تا لایه اول کاملاً مرتب شود.و روی لایه دوم مقداری آلو قرار دهید و برای لایه دوم برش ها را در طرف مقابل لایه اول از سمتی که برش ها کاملا بسته شده است قرار دهید.کلم را به همین ترتیب برش دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که آلو و آلو تمام شود. کره را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید تا آب شود و سپس بقیه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و 3 پیمانه آب و کمی نمک و فلفل و شکر و آبلیمو و دارچین و زعفران و مخلوط اضافه کنید. . آن را به جوش بیاورید و سپس حرارت را بردارید و این سس را روی کوفته ها بریزید و یک بشقاب سنگین روی کوفته ها قرار دهید و حرارت را زیاد کنید و بگذارید درب قابلمه دم بکشد، وقتی بخار بالا آمد حرارت را کم کنید. و 1 ساعت و 30 دقیقه بگذارید کلم خوب بپزد تا آب آن تبخیر شود و فقط کمی آب باقی بماند که می توانید از ته قابلمه روی کلم ها بریزید. اگر آبدار دوست دارید، اجازه ندهید آب آن تمام شود. اما اگر خشک‌تر دوست دارید، بگذارید کاملاً آبکش شود. من به شخصه بدون آب دوست دارم، برای تزیینش کمی زرشک اضافه میکنم و مینوشم. دلمه کلم,طرز تهیه دلمه کلم طرز پخت ورقه های کلم ترش
مهم برای ترشی خوشمزه ترش: برای پخت انواع کلم ترش، حتما از کلم های جوان و نسبتا کوچک استفاده کنید.شیرینی یا ترش بودن دلمه به ذائقه شما بستگی دارد. هنگام تهیه دلمه روی دلمه پیچیده شده کمی نمک بپاشید تا خوش طعم تر شود. همچنین می توانید کلم ها را در آب جوش بریزید و برای این کار پایه کلم ها را برش دهید و پس از نرم شدن کلم ها، آنها را به صورت جداگانه با انبر جدا کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، برگ ها را مربع برش داده و مواد کلم را داخل آن بریزید. دارچین و زعفران اختیاری هستند، طعم گوشتی بیشتری به دلما می دهند. استفاده از آلو سلیقه ای است، آلو برای نرم کردن دلمه استفاده می شود اگر در سس دلمه از شکر استفاده می کنید، می توانید در چند دقیقه آخر پخت، سس دلمه را روی دلمه بریزید تا آب شکر نریزد. سوختن اما گوشت چرخ کرده خوشمزه تر می شود برای اینکه کوفته ها خوشمزه شوند باید سسی که تهیه کردید به سراغ کوفته ها برود.طرز تهیه ورقه های کلم سفید به روشی دیگر: طرز تهیه دلمه کلم برگ,دلمه کلم پیچ طرز تهیه خلال کلم

مواد لازم برای تهیه ورقه های کلم پیچ: کلم پیچ بزرگ 1 عدد، برنج 2 لیوان، برنج 1 پیمانه، گوشت چرخ کرده 400 گرم، سبزی سبزی 1 کیلو، پیاز 2 عدد. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، پاستا گوجه فرنگی به میزان لازم، روغن به میزان لازم، سرکه، یک لیوان، 2 قاشق غذاخوری شکر، سبزیجات شامل: تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید، نعناع، ​​فلفلطرز تهیه کلم خلال شده: برای تهیه کلم سفید خلال شده، ابتدا لپه ها را بشویید و بگذارید بپزد، سپس کلم ها را پوست بگیرید و بشویید، سپس در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد، آب را روی حرارت بگذارید. وقتی کلم پخته شد بجوشانید. نرم کنید و در آبکش بریزید و بگذارید خنک شوند. وقتی پیازها کمی سرخ شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس سبزی ها را شسته و خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد از تفت دادن نمک و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم و برنج شسته شده را در قابلمه می ریزیم و کمی می گذاریم کنار. نمک تا نیمه پخته شود. لپه را اضافه کنید و هم بزنید. حالا برنج نیم پز را آبکش کرده و در سینی بزرگی بریزید. مواد رست بیف را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پشت کلم پیچ دارای رگه های ضخیم است. مقداری را با چاقو بیرون بیاوریم تا راحت بپیچیم.در ته قابلمه مناسب برای کلم مقداری برگ کلم بریزید سپس بسته به برگ کلم حدود 2 قاشق غذاخوری یا بیشتر از آن برداشته و وسط کلم قرار دهید و مانند سیب زمینی بپزید.یا اگر دوست داشتید به شکل دوک بپیچید تا برگ ها یا دوک ها باز نشوند، وقتی مواد را تمام کردید 2 قاشق غذاخوری روغن جامد و نمک اضافه کنید، اگر روغن مایع بود 2-3 قاشق غذاخوری روی آن بگذارید. کوفته ها را با 4 تا 5 لیوان آب بپزید. اگر برنج خام بود، برای پختن برنج به آب بیشتری نیاز است. در پایان پخت سس دلمه را آماده کنید. سس را روی تمام قسمت های دلمه بریزید تا طعم سس از بین برود در یک کاسه نصف لیوان سرکه و 2 قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری ماکارونی و کمی نمک به مواد اضافه کنید و سس را روی همه چیز بریزید. کوفته ها اگر ترش دوست دارید می توانید شکر کمتری اضافه کنید، اگر شیرین است به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید شکر بیشتری اضافه کنید، در پایان پخت سس را اضافه کنید، سس را در ربع آخر پخت اضافه کنید. امیدوارم این دستور تهیه کلم خلال شده خوشمزه را دوست داشته باشید.* برای تهیه کلم بروجردی خلال شده به روش زیر عمل کنید اما از رب گوجه فرنگی در سس استفاده نکنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه هلی کتنی دسر مازندرانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …