خواص زرده تخم مرغ

تخم مرغ به طور کلی یک غذای کامل محسوب می شود که سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است، اگرچه پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ بیشتر است، اما مواد مغذی موجود در زرده تخم مرغ به قدری زیاد است که می تواند بخش زیادی از نیازهای غذایی بدن تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل شناخته می شود و حاوی انواع مواد مغذی حیاتی برای سلامتی است. تخم مرغ دو قسمت کاملا مجزا دارد، زرده و سفیده. زرده تخم مرغ بخشی است که جنین در حال رشد را تغذیه می کند و بنابراین حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای تبدیل جنین به مرغ است. زرده تخم مرغ حاوی چربی و کلسترول است و حدود یک پنجم آن پروتئین است. هنگامی که تخم مرغ را می شکنید، زرده در وسط به صورت دایره ای قرار می گیرد و دور آن را سفید می پوشاند که وظیفه محافظت از جنین در حال رشد را بر عهده دارد. ارزش غذایی زرده تخم مرغ پروتئین زرده تخم مرغ یکی از بهترین پروتئین های غذایی محسوب می شود و حاوی ویتامین B6، B12، ویتامین K، ویتامین A، ویتامین D و ویتامین E است.پروتئین موجود در هر زرده تخم مرغ حدود 2 عدد است7 گرم است زرده و سفیده تخم مرغ هر کدام حاوی 13 نوع ماده معدنی از جمله: کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، سدیم و سلنیوم هستند. 90 درصد کلسیم و 93 درصد آهن تخم مرغ در زرده و مقدار کمی در سفیده آن گرفته شده است. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، زرده خام یک تخم مرغ بزرگ با وزن 17 گرم حاوی مواد زیر است: کالری 55 واحد پروتئین، 2.7 گرم چربی، 4.51 گرم کلسترول، 184 میلی گرم کربوهیدرات، 0.61 گرم شکر، 0.10 گرم، فیل 30 گرم میلی گرم ریبوفلاوین 0.090 میلی گرم نیاسین 0.004 میلی گرم ویتامین B6 0.060 میلی گرم ویتامین B12 0.332 میکروگرم ویتامین A 64.8 میکروگرم ویتامین E 0.439 میلی گرم ویتامین D (D2 و D3) 0.918 میکروگرم ویتامین K 0.119 میکروگرم اردک، بلدرچین، اردک، بلدرچین، غزال بیشتر . خاصیت زرده تخم مرغ محلی, خواص زرده تخم مرغ, خواص زرده تخم مرغ برای بدن خواص زرده تخم مرغ برای بدن
مصرف متعادل زرده تخم مرغ مصرف یک عدد تخم مرغ کامل در هفته تعادل مناسبی از پروتئین، چربی و کالری را در بدن ایجاد می کند و باعث احساس سیری و رضایت در فرد می شود.یک سوم اسیدهای چرب موجود در تخم مرغ در اسیدهای چرب اشباع وجود دارد که مقدار کمی در نظر گرفته می شود.کلسترول موجود در زرده تخم مرغ نوعی کلسترول خوب است که به طور طبیعی در ترکیب غشای سلولی وجود دارد و برای تولید سلول های جدید در بدن استفاده می شود. مصرف سه بار تخم مرغ در هفته می تواند به سلامت کودکان کمک کند، حتی افراد دیابتی یا مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی با مصرف متعادل تخم مرغ مشکلی نخواهند داشت خواص زرده تخم مرغ از نظر طب سنتی یکی از معدود خوراکی هایی است که در صورت کامل بودن هضم شده در انسان سالم بدون تغییر در گرما، سرما، رطوبت و خشکی بدن به خون مفید و معتدل تبدیل می شود، البته به شرطی که بیش از حد گرم نشود و سفت نشود. زرده تخم مرغ نیم پز با به اصطلاح عسل، غذای لطیفی به حساب می آید و توسط یک فرد سالم با طبع معتدل به راحتی هضم می شود و مواد مغذی موجود در آن به سرعت در بدن پخش می شود و به همین دلیل ضایعات کمی به جا می گذارد. غذاهای توصیه شده به بیماران به خصوص در هنگام سرماخوردگی، خوردن تخم مرغ با عسل است. زرده تخم مرغ نیم پز یکی از بهترین غذاها برای تقویت سیستم عصبی مرکزی و سیستم گردش خون است.افرادی که با کامپیوتر کار می کنند می توانند از زرده تخم مرغ نیم پز استفاده کنند تا روند ضعف و خستگی سیستم عصبی را کاهش دهند.مصرف همزمان زرده تخم مرغ و گردو خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و در درمان و درمان عفونت های بدن موثر است. در افرادی که از رژیم غذایی وگان پیروی می کنند و گوشت مصرف نمی کنند، تخم مرغ منبع اصلی پروتئین محسوب می شود. فواید زرده تخم مرغ برای ورزشکاران میزان پروتئین زرده تخم مرغ 2.7 گرم و در سفیده تخم مرغ 3.6 گرم است، البته زرده تخم مرغ تقریباً تمام ویتامین ها و آب و مواد معدنی محلول در چربی را دارد. تحقیقات در مورد خوردن تخم مرغ کامل نشان داده است که مزایای قابل توجهی نسبت به خوردن سفیده به تنهایی دارد.مطالعه ای در سال 2017 نشان داد که مردان جوانی که بلافاصله بعد از ورزش تخم مرغ کامل می خورند نسبت به کسانی که فقط سفیده تخم مرغ می خورند انعطاف پذیرتر هستند متابولیسم عضلانی شما را افزایش می دهند. زرده تخم مرغ برای سلامت چشم کاروتنوئیدهای موجود در زرده تخم مرغ، به ویژه لوتئین و زآگزانتین، مواد ضروری برای سلامت چشم هستند. وجود این کاروتنوئیدها در زرده تخم مرغ خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را که معمولاً بعد از 55 سالگی رخ می دهد، کاهش می دهد.تقویت دستگاه گوارش با زرده تخم مرغ فوسویتین موجود در زرده تخم مرغ یکی از ترکیباتی است که التهاب بدن و دستگاه گوارش را کاهش می دهد و مشکلات گوارشی را کاهش می دهد.خواص زرده تخم مرغ برای بدن, ارزش غذایی زرده تخم مرغ, ویتامین های زرده تخم مرغ ارزش غذایی سفیده و زرده تخم مرغ تقویت سیستم ایمنی بدن با زرده تخم مرغ ترکیبات ویژه موجود در غشای زرده تخم مرغ باعث تولید ماکروفاژها می شود، این سلول ها از بدن در برابر بیماری ها و عفونت ها محافظت می کنند کاهش فشار خون با مصرف زرده تخم مرغ تحقیق می کند. بر روی موش ها انجام شد و نشان داد که ترکیبات پپتیدی موجود در زرده تخم مرغ به طور قابل توجهی فشار خون موش ها را کاهش می دهد. سلامت قلب و عروق با زرده تخم مرغ زرده تخم مرغ حاوی مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی برای سلامت قلب و عروق است. مصرف به اندازه زرده تخم مرغ نه تنها مشکلی برای قلب ایجاد نمی کند، بلکه مواد مغذی موجود در آن از جمله کولین به تنظیم عملکرد قلب و عروق خونی کمک می کند. پیشگیری از سرطان سینه با زرده تخم مرغ، یکی از مواد مغذی مهم در زرده تخم مرغ کولین است، مطالعات نشان داده است که مصرف زیاد کولین در زنان خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 24 درصد کاهش می دهد. فواید زرده تخم مرغ حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای مو است. و می تواند برای مرطوب کردن موهای خشک و تقویت رشد مو استفاده شود.ویتامین A، ویتامین E، بیوتین و فولات موجود در زرده تخم مرغ تنها بخشی از مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و درخشش مو هستند.فواید زرده تخم مرغ برای پوست، بخش عمده ای از زرده تخم مرغ را آب و چربی تشکیل می دهد که به آبرسانی و مرطوب نگه داشتن پوست کمک می کند. یک ماسک صورت با ترکیب زرده تخم مرغ و عسل می تواند پوست شما را آبرسانی کند و صورت شما را نرم و صاف کند. استفاده از ماسک زرده تخم مرغ برای افرادی که پوست خشک و پوسته پوسته دارند معجزه می کند. مواد مغذی موجود در آن برای تغذیه، لطافت و آبرسانی پوست مفید است، ماسک زرده تخم مرغ و عسل برای مشکلات پوستی مانند آکنه، پوست تیره و خشکی پوست مفید است. بهتر است این ماسک مغذی پوست را 1 تا 2 بار در هفته استفاده کنید، فقط 2 قاشق چایخوری عسل را با 1 زرده تخم مرغ و 3 تا 4 قطره روغن زیتون مخلوط کنید، نیمی از آن را به صورت خود بمالید و سپس بقیه را به ماسک بزنید. به مدت 5 دقیقه روی صورت و بعد از 15 دقیقه شسته و مرطوب کننده بزنید. خواص زرده تخم مرغ, خواص زرده تخم مرغ برای بدن, ارزش غذایی زرده تخم مرغ مواد معدنی زرده تخم مرغ خواص زرده تخم مرغ برای کودکان زرده تخم مرغ برای تقویت استخوان ها و رشد کودکان مفید است. ویتامین B موجود در زرده تخم مرغ به تقویت هوش و عملکرد مغز کودکان کمک می کند.پروتئین ها، اسیدهای چرب امگا 3 برای رشد جسمانی کودک و فولات برای حفظ سلول های جدید در مراحل اولیه مفید است.خواص زرده تخم مرغ برای نوزادان زرده تخم مرغ منبع خوبی از چربی ها و پروتئین های سالم برای نوزادان است. نسبت مناسب چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات های طبیعی در زرده تخم مرغ برای رشد سالم کودک مفید است. کلسترول موجود در زرده تخم مرغ از نوع کلسترول خوب است که به رشد و تکامل مغز کودک کمک می کند و به همین دلیل شیر مادر حاوی کلسترول زیادی است زرده تخم مرغ سرشار از ویتامین های محلول در چربی، ویتامین E، ویتامین است. D. ویتامین A و ویتامین K برای تقویت و تحکیم ساختار استخوان های نوزاد ضروری هستند. این ویتامین ها چهره کودک را فوق العاده زیبا می کنند سایر ریزمغذی های موجود در زرده تخم مرغ مانند کولین، ویتامین B12، تیامین، ریبوفلاوین، اسید فولیک، روی، مس و سلنیوم برای رشد و سلامت کودک ضروری هستند. زرده تخم مرغ در در منابع طب ایرانی، خوردن زرده تخم مرغ خام یا زرده تخم مرغ سفت شده برای افراد سالم و معتدل توصیه نمی شود. افرادی که خون غلیظ دارند تخم مرغ را با عسل مصرف کنند، زرده سفت تخم مرغ برای این افراد مفید نیست و خون را غلیظ می کند.بیشتر افراد تصور می‌کنند وجود کلسترول در زرده تخم‌مرغ باعث افزایش چربی کبد می‌شود و برای کبد مناسب نیست، اما مصرف متعادل تخم‌مرغ بر روی کبد یا کلسترول خون اثر منفی ندارد.مشاهده گرمای پروتئین تخم مرغ در برخی افراد باعث ایجاد حساسیت می شود، این افراد می توانند تخم مرغ خام مصرف کنند، البته با مصرف تخم مرغ خام احتمال ابتلا به سالمونلا وجود دارد. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …