طرز تهیه حلوا زرده همدانی

حلوا زرده همدانی,نحوه پخت حلوا زرده حلوای زرده همدانی یک حلوای مقوی برای افطار ماه مبارک رمضان است.

حلوای زرده مخصوص همدان است و چون با زرده تخم مرغ درست می شود برای افطار ماه مبارک رمضان یک حلوای مقوی درست می کند. همدانی ها حلوای زرده را به عنوان دسر و سوغات درست می کنند. که با زرده تخم مرغ تهیه می شود به آن حلوای زرده می گویند. حلوای زرد شبیه فرنی است، اما کمی سفت تر از فرنی است و رنگ آن زرد مایل به نارنجی است. در سفره افطار همدانی حتما می توانید یک کاسه حلوای زرده پیدا کنید

مواد لازم برای تهیه حلوای زرده برای 4 نفر: زرده تخم مرغ 10 عدد، شکر آسیاب شده، گلاب نصف لیوان، کره آب شده یک چهارم لیوان، 3 قاشق غذاخوری زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه حلوا زرده همدانی: زرده ها را خوب مخلوط کنید و شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و کمی پف کند. کره را در تابه گرم کنید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید.بعد از سفت شدن مواد گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط خود اضافه کرده و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه جوشیدن روی حرارت ملایم آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.روی حلوای زرد را می توانید با خلال پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …