طرز تهیه حلوا مرمری


پخت حلوا مرمری, درست کردن حلوا مرمری طرز تهیه حلوای مرمری
حلوای مرمری یکی از حلواهای خوشمزه و جشن است که می توانید به راحتی در منزل درست کنید. و از مهمانان خود پذیرایی کنید حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایران است که یکی از محبوب ترین دسرهای غذایی می باشد. حلوا یکی از دسرهایی است که در مجالس عزاداری سرو می شود. در این مقاله طرز تهیه حلوای مرمری آموزش داده شده است، ناگفته نماند که کالری حلوا در هر 100 گرم 304 کالری است نیم پیمانه کره یا مارگارین 70 گرم پودر قند الک شده کمتر از نصف پیمانه پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری. پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات تلخ 80 گرم شکلات سفید 90 گرم طرز تهیه حلوای مرمری: ابتدا شکلات ها را در حمام آب ذوب کنید. کره را به دمای اتاق برسانید. سپس آرد سفید را الک کرده و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود اما رنگ آرد تغییر نکند.آرد را از ماهیتابه خارج کرده و آرد نخودچی را داخل تابه بریزید و حدود 7-8 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.و سپس از ماهیتابه بردارید. هر دو آرد را مخلوط کرده و الک کرده و در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آرد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آرد و کره خوب با هم مخلوط شوند. در این مرحله آرد غبارآلود می شود که طبیعی است. حالا پودر قند الک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آرد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. آرد بن ماری شکلات سفید و پودر زنجبیل را به یکی از کاسه ها اضافه کنید و پودر دارچین و بن ماری شکلات تلخ را به کاسه دیگر اضافه کنید. هر دو ظرف را خوب مخلوط کنید. یکدست باشد.اگر سفت و خشک بود کمی بیشتر شکلات اضافه کنید تا یکدست و یکدست شود.بعد مواد شکلاتی را به مواد سفید اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا کاملا حل شود و روی آن یک الگوی سنگ مرمر باشد.حالا روی آن را چرب کنید. قالب های سیلیکونی با کمی روغن. و خیلی سریع داخل قالب ها بریزید چون اگر خنک شد سفت می شود و شکلش مشخص نمی شود و در حین ریختن چند ضربه به قالب بزنید تا اگر بین آنها هوا بود بیاید. بیرون خارج از.سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.در پایان آنها را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. حلوا مرمری,طرز تهیه ی حلوا مرمری طرز تهیه حلوای مرمری

برای تهیه حلوای مرمری: • در صورت نداشتن قالب سیلیکونی می توانید از قالب های دیگر برای تهیه حلوای مرمری استفاده کنید و در انتها آن ها را برش دهید • مراقب باشید آردها زیاد برشته نشوند زیرا رنگ آن و طعم آن تغییر می کند آرد باید الک شود می توانید به جای پودر قند از پودر قند استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا زرده همدانی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …