طرز شیرینی نوروزی پادرازی

طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی,طرز تهیه شیرینی های نوروزی

برای پذیرایی از میهمانان تان در عید امسال شیرینی نوروزی پادرازی درست کنید.
این شیرینی نوروزی، شیرینی مشهدی است و طرفدارای خاص خودش را دارد و معمولا برای عید استفاده می شود.

مواد مورد نیاز برای شیرینی نوروزی پادرازی :

 تخم مرغ 2 رقم
آرد برنج 125 گرم
پودر شکر 150 گرم
 آرد گندم 125 گرم
پودر هل 1 چهارم قاشق چایخوری
آرد نخودچی 150 گرم
کره 250 گرم

* تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

تهیه شیرینی نوروزی پادرازی :
کره نرم شده و پودر شکر رh با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تقریبا 5 لحظه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود.
تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد افزایش کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.
پودر هل را هم به مواد افزایش کنید .

هر 3 آرد را داخل کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار آنها را الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر میباشد پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.
آرد الک شده را کم کم به مواد افزایش کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید.
خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و 1 ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.

بعد از زمانه همان نایلون را روی سطح باز کنید و خمیر را روی آن باز کنید.
یک نایلون دیگر روی خمیر قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید. اکنون نایلون رویی را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.
اکنون دوباره نایلون را روی شیرینی ها بیندازید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار بدهید تا پهن شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مافین موز و شکلات

خمیر های آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در کاسه سوا گانه ای 1عدد تخم مرغ (افزایش) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید و بهش کمی روغن مایع افزایش کنید و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید.
اکنون با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیرد تا طلایی شوند.

منبع: خوی وب و سیمرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …