خواص آلبالو و گیلاس

 خواص آلبالو,آلبالو گیلاس

خواص آلبالو و گیلاس

از خواص آلبالو و گیلاس هر 2 سرشار از ویتامین هاى آ ، ب ، د و ث هستند موادى مشابه منیزیم، كلسیم و آهن زیاد دارند و كمى هم داراى سدیم و پتاسیم و روى و فسفر مى باشند.

دوستی با خواص آلبالو :

میوه آلبالو 1 میوه ای هست که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید بوده و می تواند زیبایی را به خانم به ارمغان بیاورد.

خواص آلبالو و گیلاس مشابه هم هست و مصرف آن اعصاب را آسودگی می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید هست که می توانید آن را به صورت میوه تازه، خشک یا مربا و یا آلبالو پلو مصرف کنید.

املاح موجود در آلبالو، حاوی: آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت هست. بها غذایی و کالری آلبالو در 100 گرم 50  کالری می باشد.

آلبالو، اشتها آور زیاد خوبی هست.

آلبالو خواص مخالف باکتری دارد که با سم زدایی پوست صورت به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

آلبالو ادرار آور هست.

مصرف آلبالو اعصاب را آسودگی می بخشد ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

این میوه، نیروبخش بوده هست و تاثیر عفونت‌زدایی‌کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

مصرف آلبالو در شيردهی

آلبالو از جمله ميوه های تابستانی هست كه نفاخ بوده و در مواردی که تولید نفخ می کنند داخل شیر می شوند و سبب دل درد و نفخ شیرخوار خواهند شد. برای رفع این مشکل می توان پس از مصرف میوه عرق نعناع خورد. البته عرق نعناع باید زمانی خورده شود که ترکیباتی که تولید نفخ می کنند، هنوز داخل شیر نشده باشند.

خواص آلبالو,آلبالو گیلاس

خاصیت آلبالو

منع مصرف آلبالو

کسانی که دارای ورم روده هستند از خوردن آلبالو ترش اجتناب کنند، چرا که آلبالوی ترش سلولز دارد و دیر هضم می شود.

کسانی که معده یا روده آن ها ضغیف بوده می توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند. چون به آسودگی هضم می شود. یا می توانند به صورت ناشتا این میوه خوشمزه را مصرف کنند.

کسانی که دیابت دارند می توانند این میوه را در حد تعادل بخورند.

میوه آلبالو برای افراد چاق نباید به عنوان دسر یا غذای اضافی مصرف شود. این افراد می توانند این میوه را به عنوان 1 غذای اصلی مصرف کنند. آلبالو دارای کالری کمی هست.

بیشتر بخوانید:  خواص تره

بیماران کلیوی با احتیاط آلبالو بخورند.

آلبالو گیلاسی,فرق گیلاس و آلبالو

آلبالو گیلاسی

خواص دارویی گیلاس:

گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده، از این رو روند پیری را به تاخیر می اندازد.

 احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

 فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه صدمه‌ توسط رادیکال های آزاد پیشگیری می کنند.

 درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی هست.

 از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

 برای کلیه ها مفید هست و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

 سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

 سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، حس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

 دارای چربی کم و فیبر زیاد هست و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی زیاد مفید هست.

 برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز زیاد مفید هست.

 قوای فکری را تقویت می‌کند.

 افرادی که زیاد گوشت استفاده می کنند و خون آنها اسیدی هست می توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می کند.

 برای کاهش وزن مفید هست.

 دارای مقدار بسیاری ویتامین ‌C هست.

 چربی اشباع شده در گیلاس زیاد کم هست و کلسترول ندارد.

 یکی از فواید زیاد مهم این میوه تاثیر بخشی آن در درمان سردرد هست به علت وجود آنتی سیانین و بیوفلاونوئید ها که در درمان سردرد زیاد مفید هست.

آشنایی با خواص آلبالو,خواص و مضرات آلبالو

کاهش دهنده ی کلسترول از خواص گیلاس می باشد

خواص دارویی گیلاس

میوه گیلاس علاوه بر ویتامین ها و املاح مهم، دارای آنتوسیانین هایی هست که تاثیر آنتی اکسیدانی دارند. مصرف خوراکی گیلاس ادرار آور و له شده آن به عنوان ماسک زیبایی برای صورت مناسب می باشد.

دم گیلاس که طعمی قابض و تلخ دارد، به تندی ادرار آور بوده و از قدیم در فرمولاسیون های مربوط به ناراحتی های کلیه و مجاری ادرار، مشابه ورم کلیه، س نگ کلیه، ادم و دفع رسوبات ادراری استفاده می شده هست.

اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها پیشگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:  از خواص قارچ چه می‌دانید؟

دم البالو اثراتی شبیه دم گیلاس دارد و میوه آن علاوه بر خواص مشابه گیلاس، برای بیماران گرفتار به ناراحتی های کبدی و ورم دستگاه هاضمه توصیه می شود.

از ساقه های نازک و یا پوست ساقه گیلاس فرآورده هایی به عنوان قابض، مخالف سرفه و یا ادرارآور تهیه می گردد. مهم ترین اثرات گزارش شده:

مخالف درد، مخالف التهاب، مخالف اکسیدان، مخالف تب، قابض، ادرارآور، مسکن، مخالف سرفه، مقوی، کاهش دهنده پرفشاری خون و کاهش دهنده کلسترول.

کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور هست پتاسیم آن از مانده نمک در عروق پیشگیری می کند و به صورت ادرار آن را خارج می کند و در عملکرد به قلب کمک می کند.

منع مصرف گیلاس

اگر چه خوردن این میوه برای ما لذت بخش هست اما باید بدانیم که پزشکان استفاده از این میوه را به کودکان زیر 3 سال توصیه نمی کنند. زیرا برروی سیستم گوارشی ایشان تاثیرات سوء گذاشته و عواقب بدی به دنبال دارد. استفاده کودکان از گیلاس سبب بروز اسهال در آنها می شود.

خوردن بیش از حد گیلاس سبب گاز روده، گرفتگی شکمی، دل پیچه، نفخ معده می شود.

آلبالو گیلاسی,فرق گیلاس و آلبالو

فرق آلبالو و گیلاس

تفاوت گیلاس و آلبالو:

با تفاوت آلبالو و گیلاس آشنا شوید :

2 نوع گیلاس وجود دارد: گیلاس شیرین و ترش (آلبالو).

گیلاس شیرین : در اواخر ماه ژوئن گیلاس شیرین بهترین دوران استفاده آن از زمانی هست که در اواسط فصل گرفته شده هست و ما از آنها به عنوان نوشیدنی استفاده می کنیم. آن را به طور مستقیم یا به 1 سالاد و یا همراه 1 غذای حاوی پنیر سفید خامه ای می خوریم.

گونه های پرطرفدار، گیلاس های بیینگ هست که دارای پوستی قرمز تیره تا قرمز بنفش رنگ هستند که تا دوران آمدن،رنگ آن بیشتر به سیاه شدن می رسد و گوشت آن نیز قرمز تیره یا بنفش می شود. با توجه به مرکز باغ گلخانه ای گوشت گیلاس ها شیرین و پرآب هستند.

پوست گیلاس Ranier (گیلاس زرد) بیشتر زرد رنگ هستند با گوشت قرمز و زرد روشن درخشان. این گونه ها ممکن هست از گیلاس های بینگ 1 ذره کمتر شیرین باشند، اما هر 2 از 1 درخت گیلاس مشابه، پریموس آویوم می آیند.بیینگ، مسلما معروف ترین گیلاس از این انبار هست که برای اولین بار در اواخر دهه 1800 در مزارع لویی در اورگان تولید شد. نام بیینگ از یکی از کارگران چینی مزرعه آمده هست.

بیشتر بخوانید:  خواص تخم کبک

طبق آزمایشات گیاهان شیرین گیلاس بیگ سبب افزایش پرکاری مخالف التهابی بیشتر نسبت به گیلاس هندی شده اند. بنابراین این امر سبب می شود که ما اندیشه می کنیم که ممکن هست آنتی بادی های آنتوسیانین وجود داشته باشد و در گیلاس قرمز شیرین زیاد بیشتر از هویج وجود دارد و تقریبا هیچ 1 از گیاهان زردرنگ وجود ندارد.

گیلاس ترش (آلبالو) : این گیلاس با نام مستعار “گیلاس پای” مرغوب و پرآب هست.انواع پرطرفدار، گیلاس ترش Montmorency، قرمز روشن هستند، اما شما معمولا آنها را خشک، یخ زده و یا کنسرو شده می بینید، مگر اینکه شما در نزدیکی یکی از مزارع کوچک خانواده در شمال امریکا که در آن رشد می کنند،باشید.همانطور که از نامش پیداست، Montmorency ترشح گیلاس دارای طعم ترش شیرین هست.طبق گفته موسسه، این نوع گیلاس بیشتر برای سلامتی بالقوه مورد مطالعه قرار گرفته هست. تحقیقات نشان می دهد گیلاس ترش مونت مورنس التهاب را کاهش می دهد، سرعت بخشیدن در ورزش و به تنظیم خواب کمک می کند.

این طعم ترش نشان دهنده میزان بالایی از آنتوسیانین ها هست که به 2 مزیت اول کمک می کند.نام Montmorency از 1 دره شمالی پاریس، فرانسه، جایی که گیلاس های ترش برای اولین بار در قرن 18 تولید می شود، می آید. Early Richmond و Star Star 2 نوع گیلاس ترش هست.

گیلاس Maraschino : این گیلاس مصنوعی به رنگ صورتی روشن، قرمز، هستند و در 1 شیشه نگهداری می شوند. آنها گرفتار بی‌حالی شده اند و علت خوبی دارند چون از گیلاس های شیرین ساخته شده اند، Maraschino در اصل 1 گیلاس کوچک سیاه و سفید به نام Marasca هست. گیلاس در ایالات متحده به عنوان 1 نوشیدنی محبوب به شمار می رود.

Maraschinos هر نوع گیلاس بیش از حد کوچک و یا کمبودی برای فروش هست، استفاده در محلول نمک برای حذف رنگ طبیعی و عطر و طعم آن، pitted، استفاده در شیرینی کننده 30 روز، و رنگ آمیزی مواد غذایی مصنوعی می باشد. آنها اغلب در دسرها، کوکتل ها و کوکتل غیر الکلی بچه ها، معابد شیرلی استفاده می شود.

منبع: خوی وب و بیتوته

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …