طرز شیرینی کره ای قرمز

طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز, طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز

میزان: ۲۴ رقم
زمانه تهیه: ۳۰ لحظه
زمانه پخت: ۲۰ لحظه

مواد مورد نیاز :

 آرد کامل  ۱و ¼  پیمانه
 شکر  ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو  2 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز 1 قاشق غذاخوری
شکلات سفید خرد شده ۸۵ گرم
شورتنینگ 1 و نیم قاشق چایخوری
پسته خرد شده برای تزیین

تهیه :

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را افزایش کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل 1 توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به کلفتی 1 سانتی‌متر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با دوری از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ لحظه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

در 1 قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …