سه روش طرز تهیه قطاب یزدی اصل و سنتی

طرز تهیه قطاب یزدی, قطاب یزدی, طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب خوشمزه یزدی

قطاب یزدی یکی از شیرینی های سنتی محبوب ویژه عید نوروز است. قطاب یکی از شیرینی های سنتی ایران و سوغاتی معروف شهر یزد است که به دلیل طعم دلپذیرش طرفداران زیادی دارد و به یکی از پایه های شیرینی عید نوروز تبدیل شده است. قطاب یکی از معروف ترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که دستور پختی ساده دارد و با کمی حوصله به راحتی تهیه می شود. در زیر سه نوع روش تهیه قطاب یزدی را با شما به اشتراک می گذاریم. در تهیه خمیر قطاب سنتی و اصیل یزدی از تخم مرغ و بکینگ پودر استفاده نمی شود، اما برای پف کردن بهتر خمیر قطاب از دستورات جدیدی استفاده می شود و با هر مهارتی از تخم مرغ و پودر پخت برای تهیه این دسر خوشمزه استفاده می شود. قطاب سنتی یزدی: مواد لازم برای یک قطاب سنتی و اصیل یزدی برای 6 نفر آرد 250 گرم (تقریبا) روغن جامد 80 گرم آب 200 میلی لیتر پودر قند یا شکر به میزان لازم پودر هل 1 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده 100 گرم روغن مایع مورد نیاز برای سرخ کردن . طرز تهیه قطاب سنتی و اصیل یزدی  طرز تهیه قطاب یزدی, قطاب یزدی, طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی طرز تهیه قطاب یزدی اصل
۱.آب و روغن جامد را مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا روغن آب شودبه محض اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید. 2. آرد را الک کرده و به مخلوط آب و روغن اضافه کنید. بهتر است آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. پس از آماده شدن خمیر صبر کنید تا به دمای محیط برسد. در این دستور خمیر نیازی به استراحت ندارد 3. پودر قند، هل، گردو و دارچین را در کاسه مخلوط کنید. نسبت مواد داخل قابلمه کاملا خوشمزه است. معمولاً در یزد در برخی قطاب ها به جای آجیل آرد کوبیده و پودر بادام اضافه می کنند. اما ترکیب آجیل برای قطاب خوشمزه تر است.5. روغن مایع را در یک بشقاب عمیق بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. 6. یک تکه خمیر به اندازه گردو بردارید و با کف دست به قطر 3 میلی متر باز کنید. مقداری از مواد را از وسط برمی داریم و وسط خمیر می گذاریم و به شکل گلوله در می آوریم و خمیر اضافی را از سر جدا می کنیم و در کف دست می غلتانیم تا کاملا گرد شود. 8. فلفل ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند و روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. 9.بعد از 4 الی 5 ساعت گلوله ها را در مخلوط شکر که کمی پودر هل به آن اضافه شده می پوشانیم.قطاب یزدی با روغن مایع: مواد لازم برای قطاب یزدی با روغن مایع: زرده تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری شیر یا ماست 1/2 پیمانه آرد به میزان لازم طرز تهیه قطاب یزدی با مایع روغن طرز تهیه قطاب گردویی, طرز تهیه قطاب یزدی, قطاب یزدی طرز تهیه خمیر قطاب یزدی
1. همه مواد را دو ساعت قبل از آماده شدن از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. شیر یا ماست را با روغن مایع و بکینگ پودر به زرده تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. 4. آرد را به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. 5. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. 6. در این بازه، مواد میانی پست را آماده کنید. پس از استراحت بین دو لایه نایلون فریزر، خمیر را با وردنه باز کرده و با کاتر گرد قالب بزنید. یک قاشق چایخوری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید یا گرد کنید. فلفل ها را در روغن داغ سرخ کرده و روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و پس از سرد شدن با پودر قند روی آن ها را می پوشانیم و با پودر پسته تزئین می کنیم.می توانید مقداری پودر بادام و پودر هل به پودر قند اضافه کنید تا طعم قطاب شما بهتر شود.11. قطاب ها را در ظرف فریزر مخصوصی که هوا داخل و خارج نمی شود بچینید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.مواد قطاب یزدی:مواد قطاب یزدی: خلال بادام، 100 گرم پودر قند، 100 گرم پودر پسته 40 گرم بادام آسیاب شده 1 قاشق چایخوری عسل 2 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه مواد میانی قطاب یزدی عکس قطاب یزدی, کالری قطاب یزدی, طرز تهیه قطاب یزدی در فر طرز تهیه قطاب سنتی یزدی
1. خلال بادام یا بادام پوست کنده را با آبکش خرد کنید. شکر و آنها را از صافی ریز رد کنید. تمام مواد خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید، سپس گلاب و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. در صورت تمایل می توانید از پودر گردو و دارچین مطابق ذائقه خود در تهیه مواد میانی قطاب استفاده کنید.قطاب با روغن جامد: مواد لازم برای قطاب خانگی با روغن جامد: ماست کم چرب، نصف پیمانه آرد، دو پیمانه زرده تخم مرغ، دو عدد بکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری روغن جامد آب شده، نصف پیمانه گلاب، چهار عدد قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری بادام خرد شده یک قاشق چایخوری پودر قند یک لیوان طرز تهیه قطاب خانگی با روغن جامد طرز تهیه قطاب گردویی, طرز تهیه قطاب یزدی, قطاب یزدی فرم دادن و چرخاندن خمیر یزدی قطاب 1بکینگ پودر را با ماست حل کنید. 2. زرده تخم مرغ، روغن جامد ذوب شده و سرد شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت خمیری یکدست درآیند. 4. خمیر را داخل نایلون گذاشته و درب آن را ببندید و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. 5. روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید و با دهانه یک فنجان از خمیر را شکل دهید. 6. پودر بادام، پودر هل و پودر قند را با کمی گلاب مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری از مخلوط مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و لبه های خمیر را به هم نزدیک کرده و با دست تا کنید. 7. قابلمه کوچکی را روی آتش بگذارید و داخل آن روغن بریزید و بگذارید روی شعله ملایم گاز داغ شود سپس قطاب ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. 8. بعد از حدود 4 ساعت قطاب ها را در مخلوط پودر قند و هل بغلتانید یا پودر قند بپاشید. تکنیک های خوشمزه تر کردن قطاب یزدی  طرز تهیه قطاب یزدی در فر, قطاب سنتی یزد, طرز تهیه قطاب خانگی طرز تهیه قطاب یزدی در فر
برای بهتر شدن کیفیت خمیر قطاب، بهتر است آرد را چند بار الک کنید.• می توانید از مواد میانی قطاب با طعم های مختلف به دلخواه استفاده کنید، مثلا قطاب بادام، قطاب پسته یا قطاب گردو.• روغن مورد نیاز برای سرخ کردن قطاب باید تا دمای متوسط ​​گرم شود. اگر رنگ روغن عوض شد به این معنی است که روغن شما سوخته است و باید سریعا تعویض شود وگرنه طعم قطاب شما خراب می شود. بنابراین برای سرخ کردن قطاب بهتر است از قابلمه کوچکی استفاده کنید.• هنگام اضافه کردن آرد مراقب باشید خمیر خشک نشود وگرنه پف نمی کند و هنگام سرخ شدن ترد نمی شود. از قطعات کوچک برای شکستن خمیر استفاده کنید تا در حین کار خشک نشود. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض هوا باعث خشک شدن خمیر شده و از پف کردن آن جلوگیری می کند. برای تهیه قطاب می توانید به جای سرخ کردن در روغن از فر استفاده کنید. فقط کف سینی فر را چرب کرده و قطاب ها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی, قطاب یزدی , خواص قطاب یزدی قطاب یزدی

استفاده زیاد از گلاب در ترکیب مواد میانی باعث ترک خوردن قطاب می شود • قطاب ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا خمیر کاملا پخته شود در غیر این صورت پس از سرد شدن خشک می شود. • پس از سرخ شدن قطاب ها حتماً حداقل 4 ساعت وقت بگذارید در غیر این صورت پودر قند جذب قطاب ها شده و حالت خمیری پیدا می کند.برای اینکه قطاب ها کیفیت بهتری پیدا کنند، بهتر است هنگام سرخ کردن، تمام سطح قطاب را با روغن بپوشانید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی جوز قندی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بامیه هندی خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …