طرز تهیه به پلو غذای سنتی اصفهانی


روش تهیه به پلو اصفهانی, به پلو با عدس, به پلو بدون گوشت طرز تهیه پلو اصفهانی مجلسی
پلو اصفهانی یکی از غذاهای خوشمزه اصفهانی است که می توانید به صورت متنوع در سبد غذایی خانواده خود قرار دهید. با پیلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار اصفهان است. پلو اصفهانی یک غذای معروف اصفهانی است که بسیار دلچسب است و برای تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود. می توانید برنج را بدون گوشت، برنج را با هویج، برنج را با مرغ یا تراشه های خرد شده و با تکه های گوشت تهیه کنید. افزودن گوشت به برنج کاملا اختیاری است. اگر می خواهید مجلسی پلو درست کنید، می توانید آن را در قالب درست کنید یا تکه های گوشت و مرغ را جداگانه بپزید و با برنج سرو کنید و با برنج رافرانی تزئین کنید و با سالاد بخورید.برنج اصفهانی با هویج مواد لازم برای برنج اصفهانی با هویج برای 5 نفر زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 60 دقیقه سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد هویج 1 برنج 2 پیمانه زعفران تخمیر شده 2 قاشق غذاخوری دارچین و زیره به مقدار کافی نمک و فلفل و روغن زیتون از دستور به پلو با هویج, طرز تهیه به پلو, به پلو با گوشت هویج پلو برای تهیه هویج پلو اصفهانی در آب نمک به مدت 1 ساعت یا بیشتر.مرغ را با نمک و زردچوبه و یک فنجان آب در قابلمه ای روی حرارت ملایم بپزید و سپس حرارت را خاموش کنید تا خنک شود، مرغ خنک شده را رنده کنید، پیاز را در یک ورقه کوچک کره با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس مقداری فلفل و زردچوبه اضافه کنید. هویج را رنده کنید و با مرغ به پیاز اضافه کنید. چغندر را پوست گرفته و به قطعات درشت رنده کنید و دم کرده زعفران، زیره و دارچین را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. یک قابلمه متوسط ​​را گرم کنید. 3-2 لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه کرده و برنج را به آب در حال جوش اضافه کرده و 7 تا 10 دقیقه بجوشانید تا نیم پز شود و آبکش کنید. ته قابلمه کمی روغن بریزید و در صورت تمایل از سیب زمینی حلقه شده یا نان پیتا برای ته قابلمه استفاده کنید. مخلوط مرغ و برنج را لایه لایه بریزید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 45-60 دقیقه بگذارید بجوشد.برای برنج اصیل اصفهانی مواد لازم برای برنج اصل اصفهانی 4 نفره پیاز تند 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط ​​خرد شده 1 عدد متوسط ​​2 تکه گوشت درشت 200 گرم زعفران خشک 4 قاشق غذاخوری بادمجان 4 قاشق غذاخوری بادمجان 4 پیمانه برای 10 پیمانه ترشی NA IM برنج اصفهانی طرز تهیه برنج اصفهانی با پوست برش بزنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. تکه های گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و با کمی آب بپزید. پس از اتمام پخت، نمک و فلفل را اضافه کرده، آلوها را به همراه زعفران به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا آب آن غلیظ و آب خوری شود. برنجی را که از قبل در آب و نمک خیس کرده اید بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر را چرب کرده، کف قابلمه مورد نظر را گذاشته و برنج، مواد گوشتی و آب گوشت را لایه لایه بریزید و مقداری پیاز داغ روی آن گذاشته و خلال ها را بگذارید و به مدت 45 دقیقه بگذارید بجوشد. مواد لازم برنج مجلسی با مرغ و هویج مواد برنج مجلسی با مرغ و هویج برنج 3 پیمانه هویج 2 عدد سینه مرغ 1 تا 1 پیاز 2 کره و زعفران به میزان لازم پودر هل 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چای خوری نمک 3 لیوان فلفل سیاه, طرز تهیه پلو با مرغ برای تهیه پلو مجلسی با مرغ و هویج، برنج را چند ساعت در آب نمک خیس کنید. هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنیدپیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و با کمی کره و روغن تفت دهیدمرغ را اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و کبابی کنید تا رنگ آن تغییر کند. هویج و چغندر را اضافه کنید و دارچین و هل را روی آن بپاشید و تفت دهید. زعفران و نمک و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. برنج را بپزید و آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظرتان را کف قابلمه بگذارید و برنج و مواد میانی را لایه لایه بریزید و بگذارید 45 دقیقه بماند. روی برنج را کمی زعفران و کره بریزید و سرو کنید. برای اینکه برنج زیباتر به نظر برسد، می توانید تکه های گوشت را در اطراف کاسه برنج قرار دهید. .




قبلی طرز تهیه حلوای اوماج
بعدی طرز تهیه قیساوا یا خاگینه خرما صبحانه سنتی آذربایجانی



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه زردک یا کباب مشتی اصفهانی خوشمزه با سرکه و آبغوره. کباب مشتی کباب …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …