طرز تهیه قیساوا یا خاگینه خرما صبحانه سنتی آذربایجانی

شما می توانید قصوا قصوا، قصوا کدو حلوایی و زردآلو را به دلخواه تهیه کنید. قیساوا تبریز قاسیاوا یا خاگینه خرما یک صبحانه اصیل و سنتی ایرانی و متعلق به استان آذربایجان است. قاسی‌آوای تبریز با خرما، آجیل و تخم‌مرغ یک بمب انرژی‌زا و صبحانه پرکالری است که مخصوصا در فصل سرد پاییز و زمستان برای کودکان فوق‌العاده است. قیساوا به طور سنتی در دو نوع قیساوا خرمایی و قیساوا قیساوا تهیه می شود. در واقع نام قیساوا از قیس گرفته شده است. قیساوا به طور کلی در هر سه وعده غذایی استفاده می شود. صبحانه با نان، ناهار با برنج و شام همراه با آجیل فراوان مصرف می شود. قصوه به عنوان یک دسر سالم و خوشمزه در ماه مبارک رمضان میهمان سفره های افطار است.قیساوه اگر بدون تخم مرغ درست شود مانند مربا است و بعد از غذا به عنوان دسر میل می شود اما اگر تخم مرغ به آن اضافه شود خاقین شیرین و غذای کامل می شود.خرما قیساوا مواد لازم برای خرما قیساوا زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه برای 5 تا 6 نفر خرما 150 تا 300 گرم تخم مرغ 2 عدد گردوی خرد شده 5 یا 6 قاشق غذاخوری پودر هل ½ قاشق چای خوری پودر دارچین ½ قاشق چای خوری پودر دارچین 1/8 قاشق چای خوری 0 قاشق چای خوری قاشق چای خوری . و پسته برای تزیین طرز تهیه پوره خرما قصوه خرما را بردارید و پوست بگیرید. خرماها را در قابلمه ای با نصف لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید و خرماها را با چنگال له کنید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را اضافه کنید. پس از آب شدن کره، خرمای پخته و له شده را به تابه اضافه کنید. بقیه مواد به جز تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و بگذارید کاملا بپزد. برای تهیه قساوا با شیر در صورت تمایل می توانید در حین مخلوط کردن تخم مرغ ها کمی شیر اضافه کنید. یا تخم مرغ ها را بدون هم زدن داخل ماهیتابه بریزید و در حین پختن خرما شیر را به مواد اضافه کنید.قیساوا زردآلو مواد لازم: کره 15 تکه، شکر 25 گرم، دم کرده زعفران 1 قاشق غذاخوری، کنجد 1 قاشق غذاخوری به میزان دلخواه قیساوا اردبیل, خاگینه خرما تبریزی, قیساوا طرز تهیه قصوای زردآلو برای تهیه قیساوا زردآلو،
حتما از زردآلوهایی که قبلاً خورده شده استفاده کنید. آفتاب، قصوه زرد فروخته شده در فروشگاه ها با گوگرد خشک می شود و طعم غذای شما را خراب می کند.قیسی را با یک لیوان آب به مدت نیم ساعت با درب بسته بپزید و سپس شکر و زعفران را اضافه کنید، زمانی که چند قاشق غذاخوری آب باقی ماند کره را اضافه کنید و اجازه دهید کره به خورد قیسی برود و سپس سرو کنید. و با گردو تزئین کنید. اگر می خواهید قصوای زردآلو را برای صبحانه درست کنید، می توانید به همان روش قبل از تخم مرغ از آن استفاده کنید. قیصوا قیصوا مواد لازم قیصوا قیسی 10 عدد شیره انگور 1/3 پیمانه کره 50 گرم آب 1/2 پیمانه مغز آجیل و پسته برای تزیین طرز تهیه قیصوا قیسی قیصوا را با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید اما با احتیاط نپزید. لهش کن. کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس شیره انگور را اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شود و در آخر روی قصوه را با گردو و پسته تزئین کنید. اگر می خواهید از این دسر برای صبحانه استفاده کنید، می توانید 2 عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.مواد لازم کدو حلوایی یوکا کدو تنبل یوکا برای 8 تا 10 نفر زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه کدو حلوایی 400 گرم کره 60 گرم (1/4 پیمانه) آب 125 میلی لیتر (1/2 فنجان) شکر 130 گرم (2/3 فنجان) زعفران دم کرده 15 میلی لیتر (1 قاشق غذاخوری) گردو خرد شده 60 گرم (1/2 فنجان) دارچین 6 گرم (1 قاشق غذاخوری) خاگینه خرما تبریز, طرز تهیه قیساوای تبریز, فواید قیساوا طرز تهیه قیسوا کدو طرز تهیه کدو حلوایی کدو حلوایی را پوست کنده و مکعبی کنید.کره را در تابه بریزید و کدو حلوایی را روی حرارت ملایم تفت دهید. آب را اضافه کنید و در تابه بگذارید تا کدوها بپزند سپس کدوها را با چنگال له کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود. زعفران دم کرده و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی دارچین را با مواد مخلوط کرده و روی ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را با خلال پسته و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید بعد از برداشتن مواد از روی حرارت به جای شکر 50 گرم عسل اضافه کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …