طرز تهیه شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا به روش بازاری, روش تهیه شیرینی لوتکا در منزل, رسپی شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی لوتکا کره ای
شیرینی لوتکا بسیار خوشمزه و شیرینی لوتکا یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که با کمی تمرین و حوصله می توانید در منزل درست کنید شیرینی لوتکا چیست شیرینی لوتکا یکی از شیرینی های بین المللی است که بافتی صاف دارد در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آب نبات لوتکا را به روش های مختلف با شما در میان بگذاریم. دو دستور کاملاً متفاوت برای خمیر لوتکا وجود دارد، مایع موجود در خمیر لوتکا تقریباً صاف و شبیه خمیر هاگار لا یا خمیر نان است. برای تهیه مایع پفک لوتکا باید مرحله ورز دادن را به خوبی انجام دهید. تهیه دستور پخت لوتکا در خانه کمی زمان می برد، بنابراین بیشتر مردم ترجیح می دهند آن را در نانوایی درست کنند.طرز تهیه شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا کره ای طرز تهیه خمیر لوتکا
مواد لازم برای خمیر لوتکا مواد متوسط ​​برای خمیر لوتکا روغن مارگارین نیم کیلو آرد 250 گرم مواد لازم برای تهیه خمیر پفکی تخم مرغ یک عدد خامه فرم گرفته 83 گرم شیر یا گلاب 82 گرم وانیل 83 گرم طرز تهیه خمیر لوتکا برای تهیه پفک تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود.خامه، گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و 10 دقیقه ورز دهید. برای تهیه مواد متوسط، مارگارین را رنده کنید و به آرد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شود. پفک را پهن کرده و مواد میانی را روی آن قرار دهید و مانند هزار خمیر عمل کنید تا در نهایت خمیر را 6 بار تا کنید و بین هر کدام 10 دقیقه استراحت دهید. در آخر خمیر را نازک باز کرده و به صورت نوارهای مستطیلی برش داده و روی آن را با تخم مرغ و مغزهای خرد شده و خامه بپاشید، سپس خمیر را تا کرده و دوباره با زرده تخم مرغ بپوشانید و آجیل مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 20-30 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم تا طلایی شوند.رسپی شیرینی لوتکا, تاریخچه شیرینی لوتکا, عکس شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی کره ای لوتکا
مواد لازم برای شیرینی کره ای لوتکا، آرد، کره 4 پیمانه، 90 گرم، تخم مرغ، 2 لیوان شیر گرم، 1 لیوان شکر، 1 پیمانه خامه ترش فوری، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری نمک، مواد لازم برای خامه قنادی، 1 تخم مرغ، 250 میلی لیتر شیر، ¼ فنجان وانیل، 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری مواد، دستمال، تخم مرغ، 1 شیر، 3 قاشق غذاخوری، شکر، 1 قاشق غذاخوری، پودر نارگیل و کنجد به اندازه کافی طرز تهیه شیرینی لوتکا کره تخم مرغ را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود.شکر و مایه شیر را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را به سطح کار منتقل کنید، نمک اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدست شود، در صورت نیاز می توانید در حین ورز دادن آرد اضافه کنید. پس از 10 دقیقه ورز دادن خمیر را گرد کرده و در ظرفی قرار دهید و سلفون را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید. برای تهیه خامه قنادی تخم مرغ و شکر را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و وقتی یکدست شد شیر و وانیل را اضافه کنید. نشاسته ذرت را در حین هم زدن اضافه کنید، زمانی که نشاسته در شیر حل شد، بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. کاسترد را از روی حرارت بردارید و روی سطح آن نایلون فریزر قرار دهید تا روی آن را نپوشاند و اجازه دهید خنک شود. بعد از 1 ساعت خمیر را روی میز کار ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید.نیمی از خامه قنادی را روی هر کدام از خمیرها بریزید و با کفگیر پهن کنید سپس خمیر را پهن کرده و به اندازه دلخواه برش دهید.کف سینی فر کاغذ روغنی بریزید و شیرینی ها را با فاصله در سینی بچینید و روی آنها را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید و برای تهیه مواد دستمال سفره تخم مرغ را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر را اضافه کنید. و بیسکویت ها را رنگ کنید و پودر نارگیل و کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. طرز تهیه شیرینی لوتکا شیرینی لوتکا, طرز تهیه شیرینی لوتکا, دستور پخت شیرینی لوتکا طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش بازاری

مواد لازم شیرینی لوتکا به روش بازاری 300 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه فرم گرفته 100 گرم شیر 40 گرم روغن مایع 20 گرم گلاب 40 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری عصاره بادام آب انگور کافی مواد متوسط ​​250 گرم مارگارین 200 گرم آرد طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش ساکار مارگارین از نیم ساعت قبل یخچال بگذارید تا کاملا نرم شود. برای تهیه مواد متوسط، کره را در ظرفی با همزن بزنید و سپس آرد را به کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر شیرینی را در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه باز کنید و در دمای اتاق استراحت دهید.برای تهیه خمیر، آرد را در ظرفی بریزید و خامه فرم گرفته را به همراه تخم مرغ، وانیل، روغن مایع و گلاب اضافه کنید و هم بزنید.شیر را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن برقی با دور کم بزنید تا یکدست شود و خمیر در ظرف جمع شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه روی میز کار ورز دهید و با وردنه کاملاً پهن کنید. خمیر میانی را روی خمیر کوکی قرار دهید و از یک طرف آن را پهن کنید. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس به شکل دلخواه برش بزنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و با قلم مو آب انگور را روی آن ها بمالید و خلال های بادام را در فر قرار دهید. از قبل گرم شده است.دمای آن تا 170 درجه سانتیگراد گرم شده است.به مدت 45 دقیقه بپزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی جوز قندی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …