طرز تهیه شیرینی جوز قندی


خشکبار سنتی استان مرکزی, جوز قندی طرز تهیه, دستور تهیه جوز قندی طرز تهیه سوغاتی های استان مرکزی
جوزکندی یکی از شیرینی ها و خشکبارهای سنتی استان مرکزی است که با گذاشتن پودر یا آجیل مخصوص داخل میوه های خشک مانند هلو، آلو و انجیر برای شب یلدا تهیه می شود. جوز هندی قندی یکی از میوه های خشک خوشمزه و مقوی شهرستان نراق است که در فصل پاییز تهیه می شود. جوز هندی سوغاتی از استان مرکزی به ویژه شهرستان نراق است. جوز هندی شیرینی سنتی شب یلدا است. از جوز هندی برای پذیرایی در مهمانی های خاص به خصوص در روزهای تعطیل استفاده می شود. برای تهیه جوز هندی از هلوی محلی به نام آلگ که طعمی ترش و شیرین دارد استفاده می شود. این سوغاتی از استان مرکزی به عنوان گران ترین میوه خشک یا شیرینی سنتی ایران شناخته می شود. جوز هندی شیرین بسیار مغذی و خوشمزه است و ساعت ها انرژی بدن را تامین می کند. می توانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. جوز هندی قندی به دلیل ترکیب کامل می تواند به عنوان یک بمب غذایی و انرژی زا استفاده شود. این غذا فاسد نمی شود، فضای کمی را اشغال می کند و کالری بالایی به بدن می رساند و باعث می شود تا مدت ها احساس سیری کنید.به همین دلیل یکی از بهترین جیره های جنگی برای سربازان در زمان های قدیم محسوب می شود و شاید دلیل اصلی تهیه این شیرینی استفاده راحت و حمل آسان آن توسط سربازان در جنگ ها بوده است.امروزه استفاده از جوز هندی شیرین شده بهترین گزینه برای افرادی است که علاقه زیادی به کوهنوردی و طبیعت گردی دارند و در صورت عدم دسترسی به غذا می تواند انرژی لازم را برای بدن شما فراهم کند. شهر برزک بسیار بیشتر است و انواع مختلفی دارد. میوه های محلی به شکل آلو، انجیر، گواوا، هلو الگی، گلابی گنجونی تهیه می شود. برای تهیه جوز هندی قندی ابتدا آجیل را در آفتاب می گذارند تا نیمه خشک شود سپس هسته آن را جدا می کنند و وسط آن را با پودر مخصوص یا گردوی نصف شده پر می کنند (در گویش محلی به گردوها جوز می گویند) و دوباره آن را در آفتاب بگذارید تا خشک شود. جوز قندی اصفهان, طرز تهیه جوز قندی, طرز تهیه جوز قندی طرز تهیه گردوی قندی
گردوی قندی با هلو خشک، مواد لازم برای گردوی قندی با هلو خشک، هلو، به میزان دلخواه، بادام و گردو، شکر، هل، آرد نخودچی، به مزه، گردو نصف شده، به مزه، طرز تهیه آجیل کاراملی شده با هلو خشک، برای تهیه آجیل کاراملی شده با هلو خشک، هلوی محلی به نام الگ را پوست می کنند و حدود 3 روز در آفتاب می گذارند تا نیمه خشک شود.ته میوه را با چاقو برش کوچکی بزنید و هسته هلو را جدا کنید و بگذارید یک روز دیگر در آفتاب بماند.داخل هلو را با گردوی نصف شده با مخلوط آرد بادام، گردو، پودر قند و هل پر کنید تا مزه دار شود. در برخی مناطق آرد نخود را به این مخلوط اضافه می کنند. جوز قندی, جوز قندی اصفهان, طرز تهیه جوز قندی مغزهای هلو را ببندید و چند روز دیگر در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شوند. آجیل هلو نباتی را در ظرف دربسته یا بسته بندی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.مدت ماندگاری اسپند قندی در یخچال حدود 1 سال است. در روش محلی جوز هندی شکرک زده را پس از خشک شدن به رشته ای مانند تسبیح می بندند و در جای خنک و تاریک از سقف آویزان می کنند تا بیشتر بماند. می توانید پودر هسته زردآلو را جایگزین بادام و گردو کنید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه انواع مدل های شیرینی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …