طرز تهیه زاکوتو

طرز تهیه زاکوتو, نحوه درست کردن زاکوتو طرز تهیه: 240 دقیقه، پخت: 35 دقیقه، مواد لازم برای تهیه زکوتو برای 8 نفر: ترجیحا کیک پودر پرتقال، 1 عدد خامه شیر، 100 گرم، پنیر ماسکارپونه، 200 گرم، پرتقال پوست کنده و خلال شده، 1 عدد 1 عدد شکلات های کوچک 1 لیوان پودر ژلاتین 4 و 1/2 قاشق چایخوری آب 1/2 لیوان شکر 100 گرم طرز تهیه زاکوتو : 1- کیک را طبق دستور روی جعبه درست کنید و بگذارید خنک شود.2- وقتی کیک شما در فر است، فیلینگ داخل زاکتو را آماده کنید. 3- پنیر ماسکارپونه، خامه و شکر را به آرامی با چکش مخلوط کنید تا تیغه های همزن روی مواد بیفتد. 4- میوه ها را پوست بگیرید و بخورید. 5- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کرده و در ظرفی ریخته و آب بن ماری می ریزیم و می گذاریم به دمای محیط برود و به مخلوط اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم و در یخچال می گذاریم. کیک شما پخته و خنک شده است، زمان برش و مونتاژ آن است که مهمترین قسمت در تهیه زکتو است.کیک را روی تخته قرار دهید و با چاقوی بلند و تیز برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را یکی در کنار هم کف و بدنه ظرف قرار دهید. در صورت لزوم مقداری از کیک باقی مانده است، قسمت رویی را با آن بپوشانید. 9- در ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید 10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال خارج کرده و برگردانید. یک ظرف بزرگتر

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …