طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو طرز تهیه: 15 دقیقه پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 12 نفر: 300 گرم آرد سفید، 150 گرم شکر، بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری دارچین، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/8 قاشق چایخوری شیر، 1/25 میلی لیتر، تخم مرغ، 1 تکه کره آب شده، 60 گرم پودر نارگیل، 30 گرم مربای آلبالو، 150 گرم پوست لیمو رنده شده، 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید گرم شود. 12 عدد مافین را انتخاب کنید. قالب ها را بچینید و داخل هر قالب کاغذ مافین بریزید.آرد سفید، شکر، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ بریزید.پودر، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید.در ظرفی دیگر شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با همزن برقی با همزن برقی بزنید. سرعت. محتویات هر دو کاسه را مخلوط کرده و مربای آلبالو، نارگیل و پوست لیمو را اضافه کنید. اضافه کنید و هم بزنید. از یک قاشق برای پر کردن کاغذهای مافین خود 3/4 پر استفاده کنید و نه بیشتر. روی مافین ها کمی پودر نارگیل بریزید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر بگذارید و وقتی طلایی شد و آماده شدند سعی کنید گرم سرو کنید و در ظرف دربسته در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  بیسکوئیت‌های شکل‌دار چوبی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …