طرز تهیه نان کرمدار خانگی

درست کردن نان کرمدار,طرز درست کردن نان کرمدار طرز تهیهنان کرمدار خانگی یک نان عالی برای افطار در ماه مبارک رمضان

نان خامه ای نان ساده ای است که می توانید آن را در منزل درست کنید و در وعده افطار خود میل کنید.

مواد تشکیل دهنده خمیر: 50 گرم کره دمای اتاق، 50 گرم شکر آب ولرم، 100 میلی لیتر، خمیر فوری، 7 گرم، یک تخم مرغ، یک قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری اسانس وانیل، یک پیمانه نان، حدود 250 به 270 گرم مواد لازم برای کرم وانیل: یک زرده تخم مرغ، یک شیر، 125 میلی لیتر، اسانس وانیل، نصف قاشق چایخوری شکر، 35 گرم، آرد، 10 گرم مقدار رنگ زرد زعفرانی (به سلیقه) یک یا دو قطره طرز تهیه خمیر: شکر، نمک، وانیل، مایه خمیر و 250 گرم آرد را با قاشق مخلوط کنید. وسط مواد یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و تخم مرغ و آب گرم را اضافه کنید سپس دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری شود و حدود پنج دقیقه خمیر را ورز دهید سپس کره را کم کم اضافه کنید و خمیر را یک بار دیگر ورز دهید. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر سبک و یکدست شود، اگر احساس کردید خمیر شل شده است، از آرد باقی مانده کم کم استفاده کنید، اما مراقب باشید با استفاده از آرد زیاد، خمیر سفت نشود.کف و کناره های یک کاسه بزرگ را به روغن مایع آغشته کنید، خمیر را ورز دهید، داخل ظرف قرار دهید، روی آن را با کمی روغن مایع چرب کنید، سپس روی کاسه را با سلفون یا پارچه بپوشانید و در جای نسبتا گرم قرار دهید. حدود دو ساعت تا بلند شود و حجمش دو برابر شودپس از بلند شدن، یک مشت بزنید و پفک را از خمیر خارج کنید، سپس خمیر را حدود بیست ثانیه ورز دهید، سپس به قطعات 70 گرمی تقسیم کنید. بند چانه را با پارچه بپوشانید و بعد از اولین چانه شروع به شکل دادن کنید. هر بند چانه را با وردنه به شکل مستطیل 8*16 باز کنید. سپس خمیر را از همان سمت پهن کنید. کف سینی فر را با روغن جامد چرب کنید و توده ها را با فاصله از هم در سینی بچینید. روی آنها را با پارچه بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا دوباره حجم آنها تغییر کند. سپس یک تخم مرغ کامل را با چنگال بزنید و یک یا دو قطره زرده زعفرانی را اضافه کنید و روی خمیر را با قلم مو بمالید و سینی را به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. روی نان کاملا طلایی و سرخ شده طرز تهیه خامه وانیلی شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.زرده را با شکر و آرد با قاشق هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس کمی شیر داغ به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس بقیه شیر را اضافه میکنیم و دوباره همه را مخلوط میکنیم و دوباره روی آتش میگذاریم و هم میزنیم. به طور مداوم تا زمانی که بجوشد و کاملا غلیظ شودپس از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل کنید و در پلاستیک فریزر قرار دهید تا روی آن بسته نشود و کاملا خنک شود، وقتی کاملا سرد شد اسانس وانیل را اضافه کرده و از خامه استفاده کنید. از آرد نان فانتزی استفاده کنید. می توانید آن را در نانوایی های نان مجلل تهیه کنید. خمیر فوری را می توانید در شیرینی فروشی ها تهیه کنید. در برخی از دستورها ابتدا خمیر را با آب گرم یا شیر گرم با کمی شکر مخلوط کرده و سپس آماده می کنند. به مواد خمیر اضافه می شود اما در اینجا مستقیماً به مواد خشک اضافه می شود و نتیجه در هر دو حالت یکسان است و فرقی نمی کند از چه روشی استفاده شود. با افزودن کره به خمیر، خمیر کمی شل و چسبناک می شود، اما پس از افزودن تمام کره به خمیر و ورز دادن خمیر، حالت چسبندگی خمیر از بین می رود. آبی که در خمیر استفاده می شود باید ولرم باشد زیرا اگر داغ باشد خمیر بوی ترش می دهد و اگر سرد باشد خمیر عمل نمی کند یا کار سخت می شود.

بیشتر بخوانید:  انواع غذا با سیب زمینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …