مواد لازم برای زولبیا مصری: شربت زولبیا مصری: 5 فنجان شکر، 2 و ¼ فنجان آب، آب 1/2 لیمو، یک قاشق چایخوری زنجبیل، آرد زولبیا مصر: 4 فنجان آرد گندم کامل، 1/2 قاشق چایخوری نمک. ، 1/2 آب لیمو، 2 و 3/2 فنجان آب داغ، روغن خوراکی به میزان لازم طرز تهیه زولبیا مصری: برای تهیه شربت، شکر، آب و آبغوره را در قابلمه کوچکی مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شوند. حدود 10 دقیقه کافی است. آب پرتقال را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای تهیه مخمر زولبیا، آرد، نمک و مخمر را در ظرفی مخلوط کنید.آب را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبناک شوددر این مرحله روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و حدود یک ساعت و نیم در جای گرمی استراحت دهید تا خمیر پف کند. خمیر را یکبار ورز دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه ور بیاید. تابه را با روغن پر کنید. وقتی روغن داغ شد دو قاشق روغن به آن اضافه کنید تا طلایی شود. به سرعت آنها را از روغن جدا کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. می توانید مخلوط را در ظرف پخت بریزید و به شکل دلخواه داخل روغن بریزید. زولبیاها را چند ثانیه در شربت خیس کنید و هم بزنید.