طرز تهیه کیک مربایی یک عصرانه خانگی


 طرز تهیه کیک مربایی, آموزش کیک مربایی, کیک مربایی خوشمزه طرز تهیه کیک مربا کیک
مربا یک کیک عصرانه خوشمزه است که با چای و قهوه سرو می شود. در این مطلب انواع طرز تهیه کیک مربا را برای شما آماده کرده ایم، کیک مربای یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه و دلپذیر است که می توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید. کیک مربا را معمولاً به سه روش تهیه می کنند: در روش اول کیک را با دستوری که دوست دارید می پزید و بعد از خنک شدن آن را به صورت افقی برش می زنید و بین دو لایه را با مربای مورد علاقه خود پر می کنید. در روش دوم کیک مربا، آب مربا را گرفته و مربای مورد نظر را بین دو لایه مایه کیک قرار می دهند. به طور کلی مایه کیک مربا باید غلیظتر باشد، طبیعی است که هنگام پخت مربا در کیک فرو نرود.تارت مربای مواد لازم برای تارت مربا نصف پیمانه وانیل نصف قاشق غذاخوری روغن 1 لیوان شکر 1 لیوان بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 قاشق مرباخوری 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 2.5 پیمانه کیک مربایی بدون فر, کیک مربایی, پخت کیک مربایی دستور پخت کیک مربای
چگونه برای تهیه مربای کیک اسفنجی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا ولرم شود.کره و شکر را 10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، زرده 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر هم بزنید. سفیده ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم سفید و یکدست شود. R را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. دو سوم خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید. مربا را که از قبل آبکش کرده اید وسط خمیر بریزید و بقیه خمیر را روی تخته باز کنید و روی مربا قرار دهید. زرده را از تخم مرغ چهارم خارج کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. کیک مربای دولایه مواد لازم برای کیک مربای دولایه: نصف لیوان شیر، نصف لیوان وانیل، نصف قاشق غذاخوری روغن، 1 پیمانه شکر، 1 پیمانه بیکینگ پودر، 2 قاشق مرباخوری، 4 عدد تخم مرغ ، 4 مربا 2.5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2 لیوان کیک مربای دو لایه طرز تهیه کیک مربای دو لایه زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده را با همزن بزنید تا کاملا سفت شود و نچسبد زرده را با همزن بزنید. پودر شکر و کره تا زمانی که سفید و کشدار شود.سفیده را به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد، وانیل و کمی مایه خمیر، آب و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را در دو قالب گرد متوسط ​​به همان اندازه که از قبل چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید و سپس بگذارید خنک شود. هسته آلبالوها را جدا کرده و له می کنیم و با شکر حدود 2 ساعت می گذاریم تا خوب آب شوند و سپس روی آتش می گذاریم تا بجوشد و ژلاتین را در کمی آب حل کرده و به آلبالوها اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بجوشد. جوشیدن غلیظ کردن بعد از خنک شدن آن را بین دو لایه کیک قرار دهید و سپس برش بزنید. کیک مربا با مواد اولیه کیک مربا با روغن جامد مربا 7 قاشق غذاخوری پودر شکر 10 قاشق غذاخوری نیم لیوان آرد دو و نیم لیوان 3 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد سفیده تخم مرغ (گردو خرد شده نصف لیوان (من از خلال بادام استفاده کردم) کیک با مربای توت سیاه, کیک مربایی ساده, کیک مربایی البالو طرز تهیه کیک اسفنجی مربائی

  فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا ولرم شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.کف قالب را چرب کرده و آرد بپاشید.پودر قند را با همزن هم بزنید تا سفید شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و در حین هم زدن وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. سفیده ها را با کمی نمک بزنید تا سفت شود و از کاسه جدا نشوند. سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. خمیر کیک مربا باید کمی سفت باشد، خمیر را داخل قالب بریزید و مربا را روی آن پهن کنید و گردو بپاشید و نیم ساعت یا بیشتر در فر بگذارید تا بپزد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان شکلاتی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه پرالین یک شیرینی خوشمزه …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …