طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

نحوه درست کردن ترشی لیته بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان طرز تهیه ترشی بادمجان

مواد لازم برای ترشی بادمجان: بادمجان 10 عدد، هویج درشت، ترشی سبزی 3 عدد، فلفل دلمه ای (نه خیلی تند)، سیر خیلی کم، 20 حبه گل کلم له شده، 3 قاشق غذاخوری گل کلم کم است. گل کلم و سرکه نصف مقدار روغن مورد نیاز مقدار مورد نیاز کرفس 2 شاخه* ترشی سبزی (سیلانترو، جعفری، نعناع، ​​ترخون، مرزه، ریحان، شوید، پیازچه، پونه کوهی، آویشن، شنبلیله، ساقه تازه، حبه سیر، برگ و ساقه کرفس ترد ترد) طرز تهیه ترشی بادمجان لیته: بادمجان کبابی (بادمجان را کبابی می کنم اما اگر بوی دودی بادمجان را دوست ندارید، می توانید آن را بخارپز کنید یا در سینی فر قرار دهید تا نرم شود. یا با کمی آب و سرکه بپزید.) همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند. و آنها را به قطعات درشت برش دهید، بادمجان ها را پوست بگیرید، سپس آنها را جداگانه در سبزی خردکن به اندازه دلخواه برش دهید. هنگام خرد کردن مواد ترشی روی آن نمک بپاشید و بعد از خرد کردن از آبکش رد کنید تا آب اضافی سبزیجات گرفته شود.سپس در یک کاسه بزرگ همه مواد ترشی را با هم مخلوط کرده و گلپر و مقدار کمی سیاه دانه را روی آنها بریزید و مخلوط کنید.سپس ترشی ها را در ظرف های ترشی خود بریزید و روی آن ها را با سرکه سفید بپوشانید و در ظرف را خوب ببندید تا هوا وارد ظرف ها نشود.ظروف ترشی را در یخچال یا در جای تاریک خنک قرار دهید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …