طرز تهیه ترشی انبه به چندین روش


درست کردن ترشی انبه،طرز تهیه ترشی انبه‌ کال طرز تهیه ترشی انبه
تهیه این ترشی انبه خوشمزه را فراموش نکنید و به صورت خانوادگی مصرف کنید طرز تهیه ترشی انبه سیاه مواد لازم برای تهیه ترشی انبه سیاه : تمرهندی سیاه هندی یک چهارم متوسط بسته انبه، 5 کیلو، رب انار شیرین یا مخلوط یک لیوان * آب خرما، نصف لیوان، شکر، نصف لیوان (اختیاری)، سیاه دانه، نصف لیوان سیر مخلوط، 5 قاشق غذاخوری ادویه محلی برای ترشی، 1 عدد دو لیتر سرکه، 1 قاشق غذاخوری ادویه معطر، 1 قاشق غذاخوری آب خرما، اگر رب انار اضافه کنید بهتر است خرما اضافه نکنید * مخلوطی از دانه گشنیز تفت داده شده و پودر شده، دانه خردل و دانه گشنیز زیره سبز طرز تهیه ترشی انبه سیاه: انبه ها را بشویید و خشک کنید. آن را برش دهید و هسته آن را بردارید. انبه ها را چهار قسمت کنید یا به صورت حلقه ای برش دهید. در این دستور باید پوست انبه را رها کنید، سپس ادویه ها را با روغن زیتون تفت دهید، نمی توانید روغن اضافه کنید، سپس کمی تمر هندی در کمی سرکه بریزید. روی آتش می گذاریم تا با دمای خیلی کم بجوشد تا حل شود و سپس صاف شود. سپس سرکه را داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد. مایع تمر هندی را اضافه کنید.وقتی جوش آمد دو مشت انبه اضافه کنیدبعد از هفت یا هشت دقیقه رب انار و آب خرما را داخل آن بریزید و سپس همه انبه ها را داخل آن بریزید. بدون جوشیدن خاموش کنید وقتی سرد شدند بعد از ده دوازده ساعت سیر و سیاه دانه را اضافه کنید و داخل شیشه بریزید. طرز تهیه ترشی انبه شیرین,ترشی انبه زرد طرز تهیه ترشی انبه، ترشی انبه، مخصوص چابهاری، مواد لازم برای تهیه ترشی انبه: 4 عدد انبه، 2 پیمانه سرکه، 1 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز، 1 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه به میزان لازم ترشی انبه چابهاری: برای تهیه این ترشی ابتدا انبه، پوست و هسته آن را بشویید. سپس آن را مانند سیب زمینی برش دهید. در مرحله بعد روی انبه ها نمک و زردچوبه بریزید و با دست مخلوط کنید. این انبه ها را حدود 24 ساعت زیر آفتاب بگذارید، وقتی 24 ساعت گذشت و انبه ها خشک شدند، سرکه و شکر را روی آتش بگذارید تا بجوشد، در این مرحله باید یک ردیف انبه را در ظرف شیشه ای قرار دهید. سپس یک ردیف سیر رنده شده، دانه گشنیز، گلپر و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه کنید.این کار را تا زمانی که هنوز انبه دارید انجام دهید.سپس شیشه ترشی را در جای خنک قرار دهید. بعد از سه روز می توانید ترشی میل کنید. طرز تهیه ترشی انبه,درست کردن ترشی انبه جنوبی ترشی انبه چابهاری یکی دیگر از روش هایی که مردم جنوب زیاد از آن استفاده می کنند این است که انبه ها را با پوست به ربع برش می زنند، البته تکه های انبه را به هم وصل کرده و مرکز آن در وسط است، می پاشند و به مدت مشابه زیر آفتاب می گذارند. یک روز با حبه های سیر، سپس ماریناد را با سرکه و کمی ادویه آماده می کنند. این ماریناد به سبزیجات می خورد. تلخی دل بعد از مدتی از بین می رود و قابل خوردن است طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی نوع دیگری از ترشی انبه بندرعباسی ترشی انبه جنوبی یا انبه تند مواد لازم برای تهیه انبه بندرعباسی ترشی: انبه زرد یا شیرین، 2 حبه سیر، 6 تکه سرکه، 1 لیوان روغن زیتون، 2/3 لیوان دانه گشنیز، 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز، 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه، 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی انبه بندرعباس: انبه ها را پس از شستن به قطعات مناسب برش داده و رزرو کنید. مخلوط تمام ادویه های ذکر شده را با هم در تابه داغ به مدت چند دقیقه تفت دهید و سپس له کنید.سیر را پوست گرفته و کاملا له کنید.له کردن سیر به ترشی طعم بیشتری می دهد حالا مخلوط ادویه، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید. این ماریناد باید غلیظ باشد، بنابراین توصیه می شود سرکه زیاد اضافه نکنید. ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید یک یا دو هفته بماند. آخرین مرحله برای تهیه ترشی انبه به سبک جنوبی: از آنجایی که انبه زرد شیرین است، برای متعادل کردن طعم آن از سرکه و فلفل استفاده می کنیم. بله خیر اگر با تندی این ترشی مشکل دارید مقداری فلفل همدانی را له کنید و به مواد خود اضافه کنید و اگر می خواهید طعم شیرین انبه کاملا از بین برود با پشت چنگال انبه را له کنید. با له کردن انبه طعم سایر مواد به خود گرفته و شیرینی آن متعادل تر می شود. روش تهیه ترشی انبه، طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو، مواد لازم برای تهیه ترشی انبه با رب گوجه فرنگی: سرکه، 500 گرم، انبه، 400 گرم، رب گوجه فرنگی، دو پیمانه، 200 گرم، دارچین و هل له شده به میزان دلخواه طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو: یک روز قبل رب گوجه فرنگی را در ظرفی حل کنید و کنار بگذارید.سپس دارچین و هل را با مخلوطی که آماده کرده اید ترکیب کنیدسرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.یک ظرف شیشه ای انتخاب کنید. ترشی را داخل آن بریزید. یکی دو هفته صبر کنید تا ترشی شما آماده شود. طرز تهیه ترشی انبه: هرگز از قاشق فلزی برای تهیه ترشی استفاده نکنید. سیر را حتما بعد از سرد شدن مواد اضافه کنید. درب ظرف ترشی هرگز نباید فلزی باشد. در صورت امکان سعی کنید داخل ماریناد روغن بریزید قالب نزنید. .




قبلی طرز تهیه مربا به و بادام
بعدی طرز تهیه ترشی لیته بادمجان



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه سرکه انگور یکی از سرکه های محبوب و بسیار رایج در تولید، سرکه …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …