طرز تهیه چندین غذا با قارچ

طرز تهیه انواع غذا با قارچ, انواع غذا با قارچ, دستور پخت انواع غذا با قارچ طرز تهیه انواع غذای قارچ
آشنایی با انواع غذای قارچ غذای قارچ به خصوص در بین گیاهخواران طرفداران زیادی دارد. قارچ یکی از بهترین و خوشمزه ترین پروتئین های گیاهی است که می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد قارچ یکی از بهترین و خوشمزه ترین پروتئین های گیاهی است که می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. می توانید قارچ ها را کبابی یا کباب کنید، حتی به تنهایی آنها را آسیاب کنید یا روی پیتزا و انواع سس پاستا استفاده کنید. پخت و پز قارچ زمان بسیار کمی می برد، اما طعم آنها بسیار خوشمزه است. مهم ترین نکته در پخت قارچ این است که در حین پخت باید آب آن به خوبی بیرون کشیده شود، در غیر این صورت باعث نفخ می شود مخصوصاً برای افرادی که روده و معده حساس دارند. در ادامه ۱۲ روش برای تهیه غذا با قارچ را با شما در میان می گذاریم. 1.غذای قارچ با تخم مرغ و فلفل: مواد لازم برای غذای قارچ با تخم مرغ و فلفل: 300 گرم قارچ، 2 عدد تخم مرغ، 2 عدد فلفل، 1 عدد پیاز، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه فرنگی، روغن 4 عدد، آب به میزان لازم، جعفری نصف لیوان تزیین طرز تهیه غذای قارچ تخم مرغی و فلفل دلمه ای طرز تهیه انواع غذا با قارچ, انواع غذا با قارچ طرز تهیه غذای خوشمزه با تخم مرغ و فلفل دلمه ای
قارچ غذای تخم مرغ و فلفل دلمه ای بدون شک ساده ترین و سریع ترین غذا با قارچ است.قارچ ها را بشویید و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید و فلفل خرد شده را به پیاز اضافه کنید. پس از نرم شدن فلفل و سبک شدن پیاز، گوجه فرنگی خرد شده و سپس ادویه دلخواه را به مواد اضافه کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و بعد از اینکه به جوش آمد درب ظرف را بگذارید. قارچ ها را که ورقه ای خرد کرده اید اضافه کنید و به مواد اضافه کنید و حرارت را تغییر ندهید تا آب قارچ ها کشیده شود، تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با مواد بزنید و درب آن را دوباره بگذارید. کاسه را تا زمانی که تخم مرغ ها کاملا پخته شوند. . قارچ کاکائویی: مواد لازم برای قارچ کاکائویی: 200 گرم سیر، 2 حبه، در صورت تمایل، نمک و فلفل به مقدار لازم، پیاز داغ، تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری، 1 عدد آرد به میزان لازم، کره، 2 قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم سیب زمینی خرد شده 400 گرم جعفری برای تزیین طرز تهیه نارگیل قارچ اگر چیزی که به دنبال آن هستید تهیه غذا با قارچ و سیب زمینی است، حتما نارگیل قارچ گزینه ای خوشمزه و یک غذای گیاهی کامل و سالم برای یک وعده غذایی بدون گوشتسیب زمینی را به مدت 10 دقیقه با کمی آب و نمک روی حرارت بجوشانید و سپس آب اضافی آن را بریزید و وقتی از روی حرارت خاموش شد آن را با چنگال له کنید.قارچ و سیر را در ظرف دیگری با کره تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید کمی آرد به مواد اضافه کنید تا خوب منسجم شوند، در تابه نچسب روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید، وقتی روغن داغ شد، مواد را کف تابه بمالید و صبر کنید تا بپزد. روی حرارت ملایم بپزید و وقتی کاکائو طلایی شد آن را برمی گردانید تا طرف دیگر هم پخته شود یا می توانید مقداری از مواد را بردارید و به شکل دلخواه در بیاورید و دو طرف آن را با کمی روغن سرخ کنید. به مدت 10 دقیقه 3.پاستا با سس قارچ و مرغ مواد لازم برای پاستا با سس قارچ و مرغ 200 گرم پاستا خام به انتخاب شما 2 پیمانه سس قارچ 1 سینه مرغ 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری پنیر پارمزان به میزان لازم نمک و فلفل مواد لازم برای تهیه سس قارچ: 2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید، 40 گرم کره، 300 گرم قارچ خام قارچ، می توان گفت خوشمزه ترین غذا با قارچ و مرغ این پاستا با سس قارچ و مرغ است البته برای دوستانی که از طعم سس شیری با پاستا لذت می برند.سینه مرغ را از وسط نصف کنید و دو طرف آن را با پاپریکا، آویشن، فلفل و نمک بپوشانید و با پشت چاقو یا استیک همزن بزنید تا یکدست شود و ادویه ها جذب گوشت شوند. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی روغن بریزید تا داغ شود سپس برش های سینه مرغ را از دو طرف سرخ کنید تا مغز کاملا پخته شود و تکه های مرغ را قاچ کنید. در قابلمه ای جداگانه مقداری آب به جوش بیاورید و کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید سپس پاستا را اضافه کنید و بجوشانید تا کاملا نرم و آماده مصرف شود سپس پاستا را آبکش کنید و ماکارونی و سس قارچ را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. . حرارت دهید تا طعم ها ترکیب شوند. در پایان 2 تا 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را به این مخلوط اضافه کنید و پاستا را در بشقاب بگذارید و مرغ را روی آن بچینید یا می توانید مرغ را به همراه سس به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. طرز تهیه سس قارچ • قارچ ها را شسته و آبکش کنید و حلقه ای برش دهید و با 10 گرم کره و کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ ها آب بریزند.حرارت را زیاد کنید تا آب قارچ ها کاملا گرفته شود و کمی سرخ شوندسپس قارچ ها را کنار بگذارید. • 30 گرم کره را در قابلمه ای جداگانه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود • در حین هم زدن، نصف لیوان شیر اضافه کنید تا آرد جمع نشود. در حین هم زدن بقیه شیر را کم کم اضافه کنید. سس را به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود و ته آن نچسبد. • قارچ را به سس غلیظ اضافه کنید و در آخر ادویه دلخواه را اضافه کنید. 4. اسپاگتی با قارچ و سس گوجه فرنگی مواد لازم برای اسپاگتی با قارچ و سس گوجه فرنگی: 400 گرم پاستا، 400 گرم قارچ، 100 گرم کره، نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل به میزان دلخواه، 1 عدد گوجه فرنگی، 500 گرم پاستیل خرد شده. 2 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده 100 گرم لیمو ترش 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده 1 پیمانه در صورت تمایل رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل طرز تهیه اسپاگتی با قارچ و سس گوجه فرنگی انواع غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده, پخت انواع غذا با قارچ, غذا با قارچ طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ
اسپاگتی با قارچ سس گوجه فرنگی یک غذای بدون گوشت و خوشمزه است.اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و گیاهی درست کنید که بچه ها دوستش داشته باشند، این غذای قارچی بدون گوشت را امتحان کنید.یک قابلمه را روی آتش بگذارید و کمی نمک بزنید و پس از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن بریزید و سپس آبکش کنید و قارچ ها را شسته و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب تبخیر شود نمک و فلفل و پیاز خرد شده را اضافه کنید. به قارچ ها و کمی تفت دهید تا پیاز سبک شود. گوجه فرنگی را رنده یا ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد، در این زمان می توانید فلفل دلمه ای را به سس اضافه کنید. در آخر جعفری و پنیر را به سس اضافه کنید. می توانید پاستا را کمی چرب کنید و بگذارید 15 دقیقه خودش بماند و سس را روی ظرف سرو بریزید یا سس را روی پاستا بریزید و بگذارید استراحت کند. لیمو را در کنار ظرف پاستا سرو کنید و در صورت تمایل روی غذا بریزید. اگر می خواهید پاستا طعم بیشتری داشته باشد، می توانید همزمان با گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی را به سس اضافه کنید.سوپ قارچ و خامه مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه: قارچ: جو ۱ کیلو، خامه صبحانه ۱ پیمانه، آب گوشت یا مرغ ۱۰۰ گرم، فلفل دلمه‌ای ۵ لیوان، آرد ۱ عدد، آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری به مقدار لازم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه غذا با قارچ, غذا با قارچ و مرغ, غذا با قارچ و پنیر پیتزا طرز تهیه سوپ قارچ و قارچ خام
سوپ قارچ خوشمزه با فلفل و آب مرغ می تواند گزینه مناسبی برای به عنوان یک پیش غذا میل کنید، به خصوص اگر به یک دستور غذای سریع و فوری نیاز دارید.قارچ هایی که شسته اید را خرد کرده و همراه با فلفل دلمه ای در روغن سرخ کنید. در حین تفت دادن، آرد را اضافه کنید. آب مرغ یا گوشت گاو را به آرامی به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد جمع نشود. فلفل، نمک و کمی آبلیمو به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بجوشد و غلیظ شود. . بعد از پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، خامه را با سوپ مخلوط کرده و با جعفری تزئین کنید. قارچ شکم پر: مواد لازم برای قارچ شکم پر: نمک، 1 قاشق غذاخوری (25 گرم)، قارچ (115 گرم)، نان خرد شده، 2 فنجان (200 گرم)، پنیر رنده شده، 2 فنجان، جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری (25 گرم) ، روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری (60 میلی لیتر)، سیر خرد شده، 4 حبه (35 گرم)، طرز تهیه قارچ شکم پر طرز تهیه انواع غذا با قارچ, انواع غذا با قارچ, دستور پخت انواع غذا با قارچ طرز تهیه قارچ شکم پر پنیر رنده شده
سیر، جعفری، آرد سوخاری و روغن را مخلوط کرده، قارچ ها را بشویید. آبکش کرده و ساقه قارچ را با دقت جدا کنید تا مرکز قارچ گود باشد، داخل قارچ ها را با موادی که آماده کرده اید پر کنید. سپس قارچ را کف سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بپزید.اگر می خواهید قارچ شکم پرتان کمی شور باشد، می توانید قبل از پر کردن قارچ دور آن نمک بپاشید.7. غذای بادمجان و قارچ: مواد لازم برای غذای بادمجان و قارچ: بادمجان، 2 عدد قارچ بزرگ، 400 گرم، پیاز سفید، 1 عدد پیاز قرمز بزرگ، 1 عدد فلفل قرمز درشت خرد شده، 1 عدد فلفل سبز درشت خرد شده، 1 عدد فلفل سبز درشت خرد شده، 2 عدد روغن سیر زیتون، 5 عدد قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی فلفل قرمز و آویشن طرز تهیه غذای قارچ و بادمجان طرز تهیه انواع غذا با قارچ, انواع غذا با قارچ,خوراک قارچ و بادمجان طرز تهیه غذای قارچ و بادمجان
بادمجان را پوست گرفته و مکعبی خرد کرده و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بادمجان را اضافه کنید. با کمی روغن چیپس ها را رزرو کنید. قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید. پیاز را خلالی کنید و در تابه تفت دهید تا روشن و شفاف شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید، قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ ها تمام شود. و با مواد مخلوط کرده نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن را به مقدار دلخواه اضافه کرده و مخلوط کنید. این غذا را می توانید با قارچ و بادمجان با نان یا برنج میل کنید.مواد لازم برای پیتزا قارچ و پنیر مواد پیتزا قارچ و پنیر قارچ 1 کیلوگرم سینه مرغ خرد شده نیم کیلو فلفل قرمز 1 فلفل دلمه ای 1 فلفل دلمه ای 5 عدد گوجه فرنگی کوچک یک پیمانه نمک، مقداری پودر فلفل سیاه، مقداری ادویه کاری، کمی پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان طرز تهیه قارچ و پنیر پیتزا  غذا با قارچ, غذا با قارچ و مرغ, غذا با قارچ و پنیر پیتزا طرز تهیه قارچ و پنیر پیتزا
قارچ ها را بشویید و آبکش کنید و با کمی روغن در ماهیتابه خوب تفت دهید تا آب آن گرفته شود و بعد از بین برود.سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و در همان روغن قبل تفت دهید، پس از پخت کامل مرغ، قارچ ها را دوباره به تابه اضافه کنید و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای خرد شده را روی مواد قرار دهید و سپس گوجه فرنگی کامل را به تابه اضافه کنید و مواد را با نمک و ادویه مخلوط کنید و پنیر پیتزا را روی غذای قارچ بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. تا زمانی که پخته شود و پنیر کاملا آب شود. 10. سوزاندن قارچ: مواد لازم برای سوزاندن قارچ: قارچ پیاز رنده شده نیم کیلو تخم مرغ 3 عدد تخم مرغ 4 عدد روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم کمی زعفران کمی جعفری طرز تهیه قارچ سوزان غذا با قارچ, غذا با قارچ و مرغ, غذا با قارچ و پنیر پیتزا طرز تهیه سوپ قارچ
پیاز را با کمی روغن تفت دهید. قارچ ها را حلقه حلقه بریزید و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید و کمی آب یا آب گوشت به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید بپزد. تخم مرغ ها را با کمی پودر زعفران زده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را اضافه کرده و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بسته شود و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.طرز تهیه قارچ کبابی انواع غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده, پخت انواع غذا با قارچ, غذا با قارچ طرز تهیه قارچ کبابی
بعد از شستن و آبکش کردن قارچ ها را از کره یا روغن رد کنید و نمک و فلفل بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا طعم دار شود.قارچ ها را به سیخ بکشید یا روی توری بچینید و کباب کنید. 12. طرز تهیه قارچ سرخ شده در فر طرز تهیه انواع غذا با قارچ, انواع غذا با قارچ, دستور پخت انواع غذا با قارچ طرز تهیه قارچ سرخ شده در فر

قارچ ها را داخل مایع قبلی بریزید و در سینی فر که از قبل چرب کرده اید بچینید و به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بپزید. می توانید از سبزیجات معطر دلخواه در مایع برشته استفاده کنید. 13. تارت قارچ و برنج مواد لازم برای تارت قارچ و برنج قارچ 250 گرم برنج 2 پیمانه پیاز 1 عدد تخم مرغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد نمک و فلفل و ادویه به اندازه کافی 1 عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی برنج و برنج آماده سازی کیک قارچ و برنج را آبکش کنید. قارچ و پیاز خرد شده را با هم تفت می دهیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم و در بشقاب دیگر مواد برنج و قارچ و تخم مرغ را لایه لایه می گذاریم تا بشقاب پر شود. روی بشقاب را با خمیر نان می پوشانیم و با برس تخم مرغ زده شده می ریزیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد تا قهوه ای طلایی شود.در صورت تمایل می توانید یک لایه از خمیر را کف و اطراف ظرف پهن کنید .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت اسفناج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …