قارچ ها را داخل مایع قبلی بریزید و در سینی فر که از قبل چرب کرده اید بچینید و به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بپزید. می توانید از سبزیجات معطر دلخواه در مایع برشته استفاده کنید. 13. تارت قارچ و برنج مواد لازم برای تارت قارچ و برنج قارچ 250 گرم برنج 2 پیمانه پیاز 1 عدد تخم مرغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد نمک و فلفل و ادویه به اندازه کافی 1 عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی برنج و برنج آماده سازی کیک قارچ و برنج را آبکش کنید. قارچ و پیاز خرد شده را با هم تفت می دهیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم و در بشقاب دیگر مواد برنج و قارچ و تخم مرغ را لایه لایه می گذاریم تا بشقاب پر شود. روی بشقاب را با خمیر نان می پوشانیم و با برس تخم مرغ زده شده می ریزیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد تا قهوه ای طلایی شود.در صورت تمایل می توانید یک لایه از خمیر را کف و اطراف ظرف پهن کنید .