طرز تهیه کیک قهوه به 4 روش

آموزش درست کردن کیک قهوه, طرزتهیه کیک قهوه, کیک قهوه طرز تهیه انواع کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه

کیک قهوه یکی از خوشمزه ترین کیک های یک شبه است که می توانید به راحتی در خانه با رویه گاناش شکلاتی درست کنید اگر به پخت کیک و شیرینی علاقه دارید حتما به شما پیشنهاد می کنم. کیک قهوه را امتحان کنید کیک قهوه یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین کیک هایی است که می توانید برای صبحانه یا عصرانه تهیه کنید. اگر از طرفداران کیک های شکلاتی هستید، کیک قهوه می تواند یکی از بهترین گزینه های شما باشد، مخصوصا اگر کمی وقت بگذارید و روی کیک یک گاناش شکلاتی غنی درست کنید شکر 1 لیوان شیر 1/2 فنجان روغن 1/2 فنجان. بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 شکلات تخته ای برای گاناش برای طعم دادن خامه صبحانه 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شیر برای گاناش 5 قاشق غذاخوری طرز کیک خوشمزه ای که به شما پیشنهاد می کنم این کیک شکلاتی را امتحان کنید. کیک قهوه شکلاتی خوشمزهدر برخی از دستور العمل ها، علاوه بر پودر قهوه، پودر کاکائو نیز به کیک اضافه می شود، اما اگر از طعم خالص قهوه برای کیک استفاده کنید، طعم متفاوتی را تجربه خواهید کرد، اما اگر به دنبال پخت یک قهوه شکلاتی هستید. کیک، از گاناش شکلاتی روی کیک استفاده کنید. قهوه بسیار خوشمزه تر از استفاده از پودر کاکائو در کیک است.قبل از شروع کار، قهوه را با 3 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید، شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس قهوه را با مواد مخلوط کنید و سرعت هم زدن را کم کنید و آرد را در 2 مرحله اضافه کنید و فقط هم بزنید تا یکدست شود، قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید و خمیر کیک اسفنجی را بگذارید و در فر قرار دهید. به مدت 45 دقیقه تا بپزد. برای تست کیک یک خلال دندان وسط کیک قرار دهید. اگر خمیر نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده است. قالب را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید، سپس کیک را روی توری سیمی قرار دهید، بچرخانید و کاملا خنک کنید. عکس کیک قهوه, کیک قهوه, طرز تهیه کیک قهوه طرز تهیه قهوه با کیک اسفنجی شکلاتی
بعد از خنک شدن کیک اسفنجی می توانید گاناش را تهیه کنید.برای تهیه گاناش روی کیک اسفنجی، کاکائو را با کمی شیر باز کنید، سپس با شکلات روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که کیک اسفنجی خیس شود. شکلات کاملا آب شده سپس خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود و حرارت را خاموش کنید.قبل از اینکه کیک کاملا خنک شود و لطافت خود را از دست بدهد، گاناش را به کمک قاشق روی کیک بریزید.قهوه و کیک گردو مواد لازم کافه تریا قهوه و کیک گردو آرد سفید 3 لیوان 6 تخم مرغ شکر 1.5 فنجان ماست دو سوم فنجان پودر قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری وانیل ½ پیمانه قاشق چایخوری قاشق چایخوری روغن مایع ½ فنجان روش تهیه کیک قهوه, کیک قهوه فنجانی, کیک قهوه و گردو طرز تهیه قهوه و کیک قهوه با گردوی
 این دستور طرز تهیه کیک قهوه با ماست و گردو را به شما آموزش می دهد که فقط کیفیت دارد. خمیر کیک قهوه ماست غلیظتر از سایر دستورهاست و می توانید به راحتی به آن آجیل اضافه کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود و آرد و پودر قهوه و نسکافه و بیکینگ پودر را سه بار با هم مخلوط کنید و الک کرده و رزرو کنید. تخم مرغ را با شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.مخلوط آرد را به همراه مغزها به مواد مایع اضافه کنید و مواد را به آرامی در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود.روی قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 40-50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.کیک قهوه خانگی طرز تهیه کیک قهوه, کیک قهوه ساده, روش تهیه کیک قهوه طرز تهیه کاپ کیک قهوه
اگر می خواهید کاپ کیک قهوه درست کنید باید بگوییم که برای پخت کاپ کیک قهوه به دستور خاصی نیاز ندارید، فقط به دلیل کوچکتر بودن قالب های کاپ کیک زمان کمتری برای پخت آن نسبت به کیک صرف می شود. . برای تهیه کاپ کیک قهوه، کپسول های کاغذی را در فنجان های کاپ کیک یا مافین قرار دهید و فنجان ها را تا نیمه از خمیر یکی از دستورها پر کنید و به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید روی خمیر کاپ کیک مقداری آجیل خرد شده و شکلات یا پنیر شکلاتی قرار دهید.اسفنج قهوه مرطوب مواد لازم برای اسفنج قهوه مرطوب با پودر اسفنج آماده مواد لازم برای 6-8 نفر اسفنج قهوه پودر شده 1 بسته تخم مرغ 3 کره یا روغن مایع 1/2 لیتر شیر یا آب 2,3 لیتر سس قهوه مواد لازم برای کیک قهوه مرطوب پودر قهوه آماده سس 1 بسته شیر 1 لیوان مواد لازم سس نسکافه دالگونا 1 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری ماءالشعیر 2 قاشق غذاخوری کیک قهوه خوشمزه آموزش درست کردن کیک قهوه, طرزتهیه کیک قهوه, کیک قهوه با گاناش شکلاتی طرز تهیه کیک قهوه

مرطوب برای تهیه کیک می توانید از دستورهای فوق استفاده کنید یا پودر کیک آماده شده را با شیر و روغن را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.بگذارید 5 دقیقه بماند تا حرارت خاموش شود سپس روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود.برای تهیه سس قهوه سس و شیر را مخلوط کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.برای تهیه سس نسکافه دالگونا آب را بجوشانید و مخلوط کنید. شکر را با همزن تا زمانی که کاملا پفکی و کرمی شود. وقتی کیک قهوه خنک شد، سطح آن را با خلال دندان سوراخ کنید و سس قهوه را به آرامی روی کیک بریزید، سپس سس دالگونا را بمالید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقلوای گل رز

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باتر کریم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …