طرز تهیه شیره سیب درختی + خواص

شیره سیب چیست, خواص شیره سیب درختی, دستور تهیه شیره سیب خانگی خواص و فواید استفاده از آب سیب
برای تهیه آب سیب باید آب سیب را بجوشانید تا کاملا غلیظ شود، آب سیب یک ماده غذایی بسیار مقوی و پرکالری است و برای درمان کم خونی مفید است، آب سیب چیست؟ آب سیب از جوشاندن تهیه می شود و غلظتی برابر با آب انگور دارد. بهترین راه برای استفاده از آب سیب استفاده از آن به عنوان شربت با آب گرم است. آب سیب برای افرادی که از کم خونی و ضعف عمومی بدن و مشکلات تنفسی رنج می برند مفید است. آب سیب انرژی زا، مفرح و نشاط آور است و به تقویت قلب و اعصاب کمک می کند و مانند چهار آب میوه برای درمان کم خونی استفاده می شود. . می توانید آب سیب را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا ۱ قاشق چایخوری بعد از هر وعده غذایی میل کنید و یا آن را با آب مخلوط کرده و به صورت شربت در طول روز بنوشید. استفاده متعادل از آب سیب در دوران بارداری هم برای مادر و هم برای جنین مفید است. اگر می خواهید خواص آب سیب را بدانید و طرز تهیه آب سیب خانگی را یاد بگیرید، با ماه همراه باشید.محدودیت در مصرف آب سیب آب سیب یکی از غذاهای پرکالری است به این معنی که در حجم بسیار کم کالری زیادی دارد و مصرف مداوم آن باعث افزایش وزن می شود.مصرف آب سیب برای افراد دارای اضافه وزن یا افراد مبتلا به دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و تری گلیسیرید بالا توصیه نمی شود. این افراد بهتر است از مصرف آب میوه پرهیز کنند یا در استفاده از این ماده غذایی بسیار احتیاط کنند. طرز تهیه شیره سیب به روش سنتی, شیره سیب درختی, خواص شیره سیب خواص آب سیب

خواص آب سیب

آب سیب یک ماده مغذی، پرکالری و انرژی زا است که در صورت مصرف متعادل خواص بی نظیری برای بدن دارد. آب سیب به دلیل کالری بالا چاق کننده است و مصرف آن برای افزایش وزن در افراد لاغر توصیه می شود. درمان کم خونی با آب سیب، اگر از کم خونی فقر آهن رنج می برید، می توانید روزانه از این آب میوه استفاده کنید. آب سیب علاوه بر تولید خون سالم در بدن، خون را تصفیه می کند. آب سیب خانگی و تقویت اعصاب، مصرف آب سیب به دلیل داشتن خاصیت نشاط آور به کنترل خشم و ایجاد آرامش کمک می کند. مصرف آب شیر سیب استرس و اضطراب را کاهش می دهد و به خصوص در دوران بارداری باعث آرامش می شود. از دیگر خواص آب سیب آب سیب سرشار از ریبوفلاوین، ویتامین C و ویتامین A، آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.- تقویت دستگاه گوارش و پاکسازی معده – تقویت قلب – تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر – تقویت کبد – جلوگیری از نزول مواد زائد به معده – حفظ سلامت دندان ها – بهبود شادابی و شادابی پوست – کاهش خشکی و ترک خوردگی پوست و رنگ پریدگی – مقوی برای بهبودی سریعتر در دوران نقاهت و بیماری – کاهش علائم آسم و تنگی نفس به خصوص تنگی نفس ناشی از مواد شیمیایی شیره سیب, طرز تهیه شیره سیب, فواید استفاده از شیره سیب طرز تهیه آب سیب خانگی
برای تهیه آب سیب، هر چه آب سیب شیرین تر باشد. سیب، بهتر استالبته از هر سیبی که در یخچال مانده و احتمال خراب شدن آن وجود دارد می توانید برای تهیه آب سیب استفاده کنید، سیب ها را بدون پوست برش دهید. هسته ها و دانه های سیب را دور بریزید. سیب های ورقه شده را در قابلمه ای روی اجاق بگذارید و تا نیمه قابلمه را با آب پر کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا سیب ها کاملا نرم شوند. هر از گاهی می توانید سیب ها را کمی برگردانید. قابلمه سیب ها را از روی حرارت بردارید و با احتیاط روی یک پارچه نخی به همراه آب قرار دهید و صاف کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. آب سیب را برگردانده و بجوشانید تا قهوه ای تیره شده و کاملا غلیظ شود. دستور تهیه شیره سیب خانگی, تهیه شیره سیب در منزل, طرز تهیه شیره سیب به روش سنتی طرز تهیه آب سیب خانگی

روش دوم تهیه آب سیب خانگی سیب ها را در آبمیوه گیری بریزید و آب آن را بگیرید. آب سیب و کف آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. قبل از اینکه آب سیب بجوشد احتمال ریختن آن وجود دارد پس لطفا آن را حرکت ندهید و مراقب باشید که آب سیب نریزد.اجازه دهید آب سیب آنقدر بجوشد تا غلیظ شود تا دوباره کف کند و حباب بزند.در این مرحله می توانید شعله را خاموش کنید. آب سیب پس از سرد شدن غلیظ تر می شود، آب آن رطوبت بسیار کمی دارد و قند زیادی دارد، بنابراین میکروارگانیسم ها نمی توانند در آن تکثیر شوند و نیازی به نگهداری در یخچال نیست. می توانید آب سیب خانگی را در یک ظرف شیشه ای در بسته در گوشه آشپزخانه نگهداری کنید. البته نگهداری آب میوه در یخچال می تواند ماندگاری آن را افزایش دهد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات هندوانه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …