طرز تهیه شیره انگور به 2 روش

طرز تهیه شیره انگور،تهیه شیره انگور،طرز تهیه شیره انگور در طب اسلامی طرز تهیه شیره انگور
یا شیره انگور 2 طرز تهیه شیره انگور: شیره انگور مخصوصا برای کودکان در حال رشد بسیار خاص است. این شیره را می توانید به روش سنتی در منزل تهیه کرده و مصرف کنید. در ادامه این مقاله بیتوته شما را با تهیه شیره انگور به دو روش مختلف آشنا می کنیم: شیره انگور یک غذای محبوب در خاورمیانه است. مردم این منطقه اغلب آن را با ارده ترکیب می کنند و روی نان نازکی به نام نان ساجی می پاشند و می نوشند. این ترکیب را می توان به عنوان یک دسر شیرین و مقوی مصرف کرد. تهیه برنج و شیره انگور بسیار آسان است و مصرف برنج و آب انگور فواید زیادی برای سلامتی دارد. این ترکیب را در هر زمانی از روز می توانید بخورید، مخصوصاً در وعده صبحانه!این غذا را برای فرزندانتان تهیه کنید که به همان اندازه سالم و مغذی و بسیار خوش طعم باشد.طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی: طرز تهیه دوشاب انگور،درست کردن شیره انگور،روش درست كردن شيره انگور طرز تهیه شیره انگور
مواد لازم برای تهیه شیره انگور: انگور به مقدار لازم، زمین سفید یا زمین مخصوص دوشابیک، انگور مقدار هشتم طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی: برای تهیه شیره انگور ابتدا انگورهای خوب و سالم را بشویید و سپس آبکش کنیداز انگور با دانه استفاده نکنید. سپس آب خود را از صافی رد کنید. و در ظرف مناسبی بریزید. به آنها خاک سفید اضافه کنید. بگذارید یک شب به همین صورت بماند، بعد از یک شب از صافی رد کنید تا کثیفی آن پاک شود. (بهتر است از صافی های پارچه ای استفاده کنید) سپس شیره انگور را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. همانطور که به جوش آمد، کف را جدا کرده و دور بریزید. مدام هم بزنید تا نچسبد. مراقب باشید نجوشد، بجوشانید تا غلیظ شود. دقت کنید بعد از غلیظ شدن مقدار کمی آبغوره را در ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود. سپس آن را حرکت دهید. باید غلیظ باشند، اگر شیره خیلی غلیظ باشد سفت می شود و اگر شل باشد بعد از مدتی کپک می زند. طرز تهیه شیره انگور خانگی،طرز درست كردن شيره ي انگور،روش تهیه شیره انگور طرز تهیه شیره انگور خانگی
نکاتی برای تهیه شیره انگور: اگر از خاک سفید استفاده نکنید در هنگام جوشیدن شیره ترش می شود و نجس می شود. می توانید زمین سفید را از عطاری تهیه کنید. هنگام خرید ذکر کنید که برای آشپزی آب میوه می خواهید، برای تهیه شیره انگور از قابلمه یا درب مسی استفاده کنید.تولیدکنندگان معتقدند که جوشاندن آب انگور در ظروف مرتفع باعث غلیظ شدن سریعتر آن می شودجدا کردن لایه های آب میوه باعث شفافیت و زیبایی آبمیوه شما می شود. اگر پوست ها را جدا نکنید، شیره کدر خواهید داشت، بهتر است انگور را دانه بگیرید. اما اگر مقدار آن زیاد باشد لزومی ندارد طرز تهیه شیره انگور بدون خاک: طرز تهیه شیره انگور خانگی،طرز درست كردن شيره ي انگور،روش تهیه شیره انگور طرز تهیه شیره انگور بدون خاک

مواد لازم برای تهیه شیره انگور بدون خاک: انگور به مزه شربت ذرت هر سه فنجان یک فنجان برای هر چهار فنجان انگور، نصف فنجان شکر به ازای هر سه تا چهار فنجان انگور طرز تهیه شیره انگور: اگر به خاک سفید دسترسی ندارید می توانید از این روش استفاده کنید. بعد از اینکه انگورها را خوب شستید، دانه ها را جدا کرده و در قابلمه مناسبی بریزید و روی آتش بگذارید. وقتی پوسته آن شروع به ترکیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را بگیرید و از صافی رد کنید. شیره انگور را دوباره روی آتش بگذارید تا آرام آرام بجوشد سپس شکر و شربت ذرت را اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط به غلظت کافی برسد و آرام آرام بجوشد، بسیار شفاف است.• شیره انگور اردبیل شلتر و خوش رنگ تر از شیره همدان است.• شیره انگور همدان از شیره ملایر شل تر، شیرین تر و خوش رنگ تر است • شیره ای که در بازار به نام شیره کشمش فروخته می شود، اساساً همان شیره انگور است، اما چون آذری زبانان به آن انگور عسگری (کشمش) می گویند. فرض کنید روی بطری این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره کشمش نوشته شده است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذای آب پز خوشمزه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …