طرز تهیه شیره خرمالو

درست کردن شیره خرمالو, طرز درست کردن شیره خرمالو طرز تهیه شیره خرمالو
پخت شیره خرمالو به شما این امکان را می دهد که در طول سال از خواص خرمالو بهره مند شوید. در زیر طرز تهیه آب خرمالو و نکات تهیه آن را آموزش داده ایم.آب خرمالو از قدیم الایام در استان مازندران تهیه می شده و به آن دوشاب یا دشو می گویند. طرز تهیه آب خرمالو در زیر توضیح داده شده است تا بتوانید آن را در منزل درست کنید. آب خرمالو شیرین است و فواید بی شماری دارد، برای تهیه آب خرمالو باید از خرمالوهای کاملا رسیده و شیرین استفاده کرد، حتی از مقدار کمی خرمای نارس استفاده کرد. زیرا در این صورت آب میوه شما گازدار می شود و خوش طعم نمی شود. حتی ممکن است خوراکی نباشد. بنابراین در انتخاب خرما دقت کنید طرز تهیه شیره خرما: برای تهیه شیره خرما ابتدا خرما را خوب بشویید. و بعد از آن پوست خرما را جدا کنید زیرا پوست خرما نیز باعث گرفتگی دهان می شود و پس از پوست کندن خرما را در قابلمه بریزید و با مقدار کمی آب بجوشانید. هم بزنید تا خرما له شود و قوام آن مانند فرنی شود. سپس بگذارید کمی خنک شوند.مایع آبکشی را در دهانه یک قابلمه قرار دهید و آن را در یک پارچه نخی یا سبد تمیز کننده قرار دهید.سپس تمام خرماها را روی آن قرار دهید. و لبه های پارچه را به آرامی به هم نزدیک کنید و چند بار بچرخانید تا شیره خرما بیرون بیاید سپس با کفگیر چوبی پارچه را فشار دهید تا اول شیره آن خارج شود. در این زمان پارچه را در جایی آویزان کنید و قابلمه را زیر آن بگذارید تا شیره و شیره خرما داخل قابلمه برود. این مرحله می تواند ساعت ها یا حتی 1 روز طول بکشد، پس از آن، آب خرما را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را به آرامی بجوشانید. مدام هم بزنید تا نچسبد. بگذارید غلظت آب خرمالو یا آب خرمالو به غلظت شیره خرما تبدیل شود. دقت کنید بعد از خنک شدن کمی سخت تر می شود. اگر شیره شل باشد کپک می زند پس به غلظت و سرعت جوش آن دقت کنید اجازه دهید آب خرمالو کاملا خنک شود و سپس در لیوان بریزید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. شیره خرمالو,طرز تهیه شیره خرمالو درست کردن شیره انگور

برای تهیه شیره خرمالو: خرمالوهای جنگلی بسیار کوچک و خوشمزه هستند، اگر با آنها شیره درست کنید عالی می شود. رنگ آن تیره تر می شود و فوق العاده خوشمزه است. خرمالو وحشی نیازی به پوست کندن ندارد.اما سایر خرمالوها باید پوست گرفته شوندهمانطور که گفتیم پوست خرمالو آب آن را گند می کند، میوه خرمالو قند زیادی دارد، بنابراین آب آن قند بیشتری دارد و در مصرف آن دقت کنید، اگر شعله گاز را زیاد کنید، آب میوه فرو می رود و بو می دهد. سوخته زمان پخت شیره خرما را از صبح زود شروع کنید، نمی خواهید برای پختن آن تا دیروقت بیدار بمانید. پختن آن زمان زیادی می برد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه املت بادمجان رژیمی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …