طرز تهیه غذا با تره فرنگی

کوکو تره فرنگی, پخت غذا با تره فرنگی, پلو تره فرنگی با مرغ آشپزی با تره فرنگی

شناخت انواع غذاها با تره فرنگی

تره فرنگی خاصیت تصفیه کنندگی و تسکین دهنده دارد و یکی از بهترین سبزیجات برای طبخ است. طعم آنها شبیه به موسیر است اما شیرین تر است و تره فرنگی را می توان در انواع غذاهای خوشمزه استفاده کرد. برگ تره فرنگی . تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر و پیازچه است. تره طعم بهتر و شیرین‌تری نسبت به پیاز دارد و تقریباً شبیه موسیر است اما کمی طعم‌دارتر است و بدون تغییر طعم به غذا، طعم غذا را بهتر می‌کند. تره دارای قدرت زیادی در از بین بردن اسید اوریک و تصفیه کننده و ادرار آور است و به رفع مشکلات تنفسی کمک می کند و برای مبتلایان به آرتروز و نقرس مفید است. تره فرنگی دارای برگ های سبز تیره و گردنی سفید است. تره پخته شده به سرعت فاسد می شود و فقط 2 روز در یخچال باقی می ماند، اما می توانید آن را تا 3 ماه فریز کنید. می توانید از تره فرنگی در پیتزا، پای، سوپ، پاستا، کاکائو، برنج و خورش استفاده کنید و طعم جدیدی را امتحان کنید. در مقاله زیر انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی را به شما نشان خواهیم داد.1- تره فرنگی و قارچ مواد لازم برای 2 عدد تره فرنگی 1 عدد قارچ متوسط ​​6 عدد تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری پودر سوخاری مسنا 1 عدد کاکائو با تره فرنگی طرز تهیه تره فرنگی و قارچ برای تهیه این غذا با تره فرنگی تره فرنگی را از عرض چند قسمت کرده و هر کدام را از طول نصف کنید تا داخل برگ ها راحت تر شسته شود، تره فرنگی را در آب خیس کنید و سپس بشویید و آبکش کنید.این غذا با برگ تره فرنگی نیز تهیه می شود. برای تهیه کوکو، تمام قسمت های تره فرنگی را ریز خرد کرده و در مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. تره فرنگی ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید خنک شوند. قارچ ها را خرد کرده و در همان ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند و از حالت خام خارج شوند. اجازه دهید قارچ خنک شود، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و ادویه را مخلوط کرده و به قارچ و تره فرنگی اضافه کنید. کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و سس نارگیل تره فرنگی و قارچ را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. نارگیل تره فرنگی را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. غذا با تره فرنگی و قارچ شما آماده است.2- تره پلو با مرغ: مواد لازم برای تره پلو با مرغ: برنج 500 گرم، سینه مرغ، یک عدد ماست شیرین و نصف لیوان تره فرنگی، 500 گرم، خامه صبحانه 100 گرم، خردل، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم کره و روغن مایع و نمک به میزان لازم زعفران آب شده به میزان لازم مسنا 2 طرز تهیه تره فرنگی و مرغ به طرز تهیه تره پلو و مرغ برای تهیه این غذا با تره پلو سینه مرغ بدون استخوان را برش بزنید. نگینی شکل یا مقداری نمک، فلفل و زعفران آب شده و کمی روغن را در تابه چدنی روی حرارت زیاد تفت دهید تا چسبناک شود.روی تکه های مرغ آرد بپاشید و مخلوط کنید و بلافاصله خامه را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. دور قسمت سفید تره را بپوشانید و با آب و نمک فراوان بپزید سپس آبکش کنید و با مرغ مخلوط کنید. برای تهیه تره فرنگی با برنج، برنج را آبکش کنید (بهتر است کمی جوانتر بگیرید) و با ماست و زعفران مخلوط کنید. کف قابلمه را کمی کره بمالید و نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و با قاشق فشار دهید سپس مخلوط تره فرنگی و مرغ را در آن ریخته و برنج را اضافه کنید و با قاشق فشار دهید و درب آن را بگذارید. در قابلمه و نیم ساعت بجوشانید طرز تهیه تره فرنگی با برنج بسیار ساده است، تره فرنگی با برنج شما آماده است، می توانید در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک، ماست غلیظ و پسته تزئین کنید.خورش 3 تره مواد لازم برای خورش تره فرنگی زمان آماده سازی: 45 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه 2 تا 4 عدد سینه یا ران مرغ 2 عدد سبزی شامل جعفری و گشنیز خرد شده 250 گرم (جعفری 125 گرم، گشنیز 125 گرم تره سفید 3 عدد) از ساقه) آبگوشت 1/2 پیمانه زعفران صاف شده 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم، پیاز تند آماده شده 2 قاشق غذاخوری مسنا به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.در قابلمه ای دیگر مرغ ها را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. سبزیجات را خرد کرده و تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. تره فرنگی سرخ شده را به همراه پیاز داغ به مرغ اضافه کنید، آب را به قابلمه اضافه کنید تا آب به سطح مرغ برسد، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن خورش، 40 دقیقه با حرارت ملایم، 15 دقیقه قبل از آن بپزید. با سرو، آب یا آبلیمو و زعفران اضافه کنید، این غذای خوشمزه با تره فرنگی تهیه می شود. برای لعاب دادن به خورش می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد سرخ شده را به همراه آب گوشت اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید در انتهای خورش ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. برای تهیه خورش تره فرنگی می توانید از لوبیا چشم بلبلی و لیمو عمانی نیز استفاده کنید.4- سوپ تره مواد لازم برای سوپ تره فرنگی مواد لازم برای 4 نفر سیب زمینی 3 عدد تره متوسط ​​4 عدد هویج 2 عدد پیاز 2 عدد شیر متوسط ​​1 لیوان خامه صبحانه 1 بسته آب مرغ 4 لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی، زرده و روغن کافی مقدار سوپ مسنا 4 تره فرنگی طرز تهیه سوپ تره فرنگی با آب مرغ را در قابلمه قرار دهید و روی آتش بگذارید و سیب زمینی را خرد کرده و بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود و به قابلمه اضافه کنید.هویج ها را پوست گرفته و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید، تره فرنگی را ریز خرد کنید و با کمی روغن زیتون و زردچوبه به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود و به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد کاملا نرم شدند نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و سپس با مخلوط کن سوپ را پوره کنید و در قابلمه برگردانید و سوپ را اضافه کنید و کمی بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. این غذای خوشمزه با تره فرنگی آماده است. حالا خامه را با ملاقه سوپ مخلوط کنید و وقتی یکدست شد به قابلمه اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. این غذا با برگ تره فرنگی نیز تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خیارشور فوری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …