طرز تهیه مربا به و بادام

درست کردن مربا به و بادام, پخت مربا به و بادام طرز تهیه مربای چغندر و بادام

مواد لازم برای مربای چغندر و بادام: 1 کیلو شکر 1 کیلو بادام و 2 لیوان آب طرز تهیه مربای چغندر و بادام: ابتدا چغندرها را بشویید و ورقه ای برش دهید. شکر را با 2 لیوان آب اضافه کنید تا بجوشد تا شکر حل شود و سپس روی کندوهای تمیز بریزید و یک شب در یخچال بگذارید، سپس حرارت دهید تا غلیظ شود، زمانی که بادام پخته شد، آنها را کاملا به کندوها اضافه کنید و در ظرفی قرار دهید. شیشه. و در یخچال نگهداری کنید. .

نوشته طرز تهیه مربا به و بادام اولین بار در خوی وب. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به چند روش

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …