طرز تهیه مربا به شکل گل

برای تهیه مربای گلی می توانید از میوه های مختلف مانند هویج، خیار، فلفل دلمه ای، پوست پرتقال، حتی تربچه سفید و چغندر استفاده کنید. از جمله مرباها برای تزیین دسر و کیک. استفاده می شود می توانید این میوه ها را به روش خودتان به شکل گل رز تزئین کنید و سپس از آن مربا درست کنید مربای هویج گلدار: مواد لازم مربای هویج گلدار: گل هویج به تعداد لازم به تعداد لازم آب شکر به مقدار لازم نصف آب ۲-۱ عدد طرز تهیه مربای هویج گل رز: برای تهیه مربای هویج گل رز ابتدا هویج ها را به صورت خلال درآورده و در آب بدون نمک بریزید. چند بار برای رفع شوری هویج، در غیر این صورت مربای شما شور می شود. سپس هویج ها را مانند تصویر به شکل گل رز بپیچید. (می توانید به جای آب نمک برای نرم کردن هویج از آب جوش استفاده کنید.) طرز تهیه مربا به شکل گل,پخت مربا هویج به شکل گل تزیین هویج در گل رز گل رزهای آماده را با نخ و سوزن تمیز و شسته به هم ببندید (این برای باز کردن زمانی است که نجوشد).گره آخر را طوری ببندید که بتوانید به راحتی آن را برای دسته گل پیدا کنید.رشته های گل را در یک قابلمه میناکاری شده قرار دهید، در ظرفی روی گل های هویج به اندازه کافی آب بریزید و نیمی از آب شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید و روی هویج ها بریزید، مواظب باشید گلدان خیلی بزرگ نشود چون مقدار زیادی از آن می ریزد. آب و شکر را روی آتش بگذارید. تا زمانی که شهد مربا غلیظ شود و حباب بزند. برای طعم دادن از هل استفاده کنید. مربا به دلیل نازک بودن ورقه های هویج به سرعت پخته می شود. وقتی مربا سرد شد گره را ببندید و نخ را از داخل آن بگذرانید. گل های هویج آماده شده را با موچین بردارید و در ظرف درب دار قرار دهید و شربت آماده شده را روی آن بریزید، اگر شهد غلیظ بود می توانید آن را با کمی آب جوش رقیق کنید و روی مرباها بریزید. به صورت گل رز:   پخت مربای چغندر به صورت گلاب، مواد لازم برای تهیه مربای چغندر: 500 گرم چغندر بدون پوست، 300 گرم شکر، 2 لیوان آب، 1/4 قاشق چایخوری وانیل، 1/8 قاشق چایخوری آبلیمو طرز تهیه مربای چغندر گل رز ابتدا چغندرها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید.چغندرها را در قابلمه بریزید و آب بریزید تا روی چغندرها را بپوشاند.بعد از نیم پز شدن چغندرها، آن ها را حلقه حلقه کنید. سپس از مرکز حلقه ها به سمت کناره برش بزنید تا یکی از شعاع های دایره بریده شود. سپس هر دایره را از قسمت بریده شده به شکل مخروط در آورده و با قیچی ثابت کنید. تمام گلبرگ ها را به همین ترتیب آماده کنید و به هم وصل کنید تا به شکل گل رز در بیاید. پخت انواع مربا به شکل گل, روش های پخت مربا به شکل گل تزیین چغندر به صورت گل رز گل رزها را در قابلمه بچینید سپس آب و شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا چغندرها بپزند. وقتی چغندر پخت و به قوام رسید، لیمو و جوهر وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید، اجازه دهید مربا به مدت 24 ساعت در قابلمه بماند سپس در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید. برای تهیه مربای بالنگ گل رز: کاربرد مرباهای گل, پخت انواع مربا طرز پخت مربای بالنگ گل رز، مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ: بالنگ تازه، 2 کیلو شکر، 1800 گرم عسل شکسته، چند تکه مربای بالنگ ماسالا گلی شکل : برای تهیه مربای بالنگ گل رز ابتدا بالنگ را شسته و خشک می کنند. سپس از وسط نصف کنید.قسمت داخلی را بیرون بیاوریدبرای مدل گل نیازی به گرفتن پوست بالانگ نیست. یک نوار نازک از بالای فلپ را با یک چاقوی تیز برش دهید و آن را به دور یک طرف بپیچید. مانند تصویر. طرز تهیه مربا بالنگ به شکل گل رز, طرز تهیه مربا چغندر به شکل گل رز بالنگ را به شکل گل رز تزیین کنید سپس با خلال دندان ثابت کنید. داخل قابلمه آب بریزید و میگوها را داخل آن بریزید. بگذارید بجوشد. حرارت باید کم باشد تا گل ها شکل خود را از دست ندهند. وقتی کمی جوش آمد در آبکش بریزید تا آب آن خارج شود سپس این کار را 3 بار تکرار کنید تا تلخی بال ها گرفته شود. در مرحله آخر گلوله ها را کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود، داخل قابلمه آب و شکر بریزید و گلوله ها را داخل آن قرار دهید و هل را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و ته آن را بردارید. اجازه دهید مربا حدود نیم ساعت بجوشد. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید مربا دوباره بجوشد و قوام بیاید، سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود و سپس در ظرف دردار گذاشته و در یخچال قرار دهید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …