5 طرز تهیه شیرینی گل مینا خانگی

شیرینی گل مینا بدون کاسترد, شیرینی گل مینا بدون فر, شیرینی گل مینا در قابلمه طرز تهیه شیرینی گل مینا

طرز شیرینی خانگی خوشمزه گل مینا

شیرینی گل مینا یکی از زیباترین شیرینی های خشک عید نوروز است که می توانید آن را در رنگ های مختلف تهیه کنید. نبات گل مینا شیرینی خشک و بسیار زیبایی است که می توانید در رنگ های مختلف آن را تهیه کنید، طرز تهیه کلوچه گل مینا بسیار ساده است و اگر می خواهید جلوه زیباتری به این شیرینی بدهید می توانید از رنگ خوراکی برای آن استفاده کنید. قسمتی از آن را از خمیر شیرینی رنگ آمیزی کنید و در اندازه های مختلف کوکی ها در رنگ های مختلف قرار دهید آنها را با هم استفاده کنید. شیرینی گل مینا یکی از شیرینی های عید نوروز است که به دلیل ظاهر زیبای خود بسیار محبوب است.کیک گل مینا مواد لازم برای کیک گل میناکور به دمای محیط رسیده است: 200 گرم پودر قند، 100 گرم فلان، 4 قاشق غذاخوری آرد، 300 گرم آرد ذرت، 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر پودر، 1/ 2 قاشق چایخوری وانیل، 1/4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده، 1 قاشق چایخوری شیرینی گل مینا با پودر بادام, شیرینی گل مینا بدون پودر کاسترد, شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا
کاره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پفکی و کرم رنگ شود.زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. پودر کاسترد را اضافه کنید و با همزن آرام مخلوط کنید. به دست نمی چسبد. می توانید یک سوم خمیر را جدا کرده و با رنگ های خوراکی مجاز رنگ کنید. خمیر را به طور جداگانه بین دو لایه پلاستیک با وردنه باز کنید و از دو سایز بزرگ و کوچک و تمام خمیر استفاده کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید اگر از قالب فشاری استفاده می کنید. کلوچه ها را مستقیما روی سینی با قالب فشار دهید و سپس خمیرهای رنگی را با قالب کوچک شکل دهید و وسط شیرینی ها قرار دهید.می توانید با پسته یا مروارید خوراکی تزئین کنید.خمیر را به مدت 10-15 دقیقه در وسط قرار دهید. فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.شیرینی مینا گل با پودر بادام مواد لازم برای شیرینی مینا گل با پودر بادام 320 گرم آرد سفید 200 گرم پودر قند 80 گرم پودر بادام 100 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری از یخچال خارج می کنیم و کاملا نرم می کنیم. به دمای اتاق برسدپودر شکر و کره را با حرارت بالا هم بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خامه ای شوند. پودر بادام را اضافه کنید و فقط مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد الک شده را اضافه کرده و مواد را با دست مخلوط کرده و خمیر را پهن کرده و در پلاستیک بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و خمیر را از یخچال خارج کرده و کمی ورز دهید و اگر خواستید رنگ شود. خمیر را کمی جدا کنید و رنگ کنید. با پودر کاکائو یا زعفران. سطح کار را با آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 1/2 اینچ باز کنید. یک خلال پسته را با کمی فشار در مرکز گل قرار دهید. کیک ها را در فر بچینید. سینی را بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزند.شیرینی گل مینا بدون کاسترد مواد لازم شیرینی گل مینا بدون کاسترد 70 گرم پودر قند 50 گرم آرد 170 گرم تخم مرغ 1 وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شیرینی گل مینا بدون پودر کاسترد, شیرینی گل مینا, قالب شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا بدون کاسترد

شیرینی بدون خامه همه مواد را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد تا کره نرم شودکره را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. در حین هم زدن، دور تا دور کاسه را با لیسک بریزید و آن را به مرکز کاسه برسانید تا کره به طور یکنواخت غلیظ و هوا باشد. تخم مرغ را اضافه کنید. و مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق یا کفگیر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را به هیچ وجه نباید ورز داد وگرنه روغن آن کم می شود و کیفیت خود را از دست می دهد و شیرینی خود را از دست می دهد. ترک در هنگام شلیک خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. هر دو تکه خمیر را جداگانه در پلاستیک بپیچید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک تکه خمیر را با وردنه بین دو لایه پلاستیک باز می کنیم و با قالب مخصوص سفالی به دو اندازه بزرگ و کوچک به رنگ های مختلف قالب می زنیم. گل های ریز را روی گل های درشت بچینید و سپس روی سینی فر بگذارید و نیم ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید و سینی ها را مستقیماً از یخچال به فر منتقل کنید و 20 تا 25 دقیقه بپزید و بگذارید تا کف کیک ها کمی غلیظ می شود.سینی ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند سپس کیک را از سینی خارج کنید.شیرینی گل مینا بسیار ترد و شکننده است پس اگر سعی کنید وقتی داغ است آنها را از سینی خارج کنید احتمال خوردن آنها زیاد است شیرینی گل مینا با روغن جامد مواد لازم شیرینی گل مینا با روغن گندم آرد 200 گرم، نشاسته ذرت 100 گرم، پودر قند 75 گرم، روغن جامد شیرینی پزی 150 گرم، تخم مرغ مقدار مجاز زعفران خشک یا رنگ خوراکی به مقدار لازم وانیل به مقدار لازم طرز تهیه شیرینی گل مینا میکس با روغن جامد، روغن و پودر قند تا یکدست و یکدست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وانیل، آرد و نشاسته را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ خوراکی رنگ کنید. تکه های خمیر را گرد کرده و داخل یک فیلم شفاف می گذارم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذارم تا استراحت کند، هر تکه خمیر را جدا کرده و از یخچال در می آوریم و بین دو لایه پلاستیک با یک کاسه پهن می کنیم. وردنه و از قالب گل های لعابی به رنگ دلخواه با قالب های ریز و درشت استفاده می کنیم و گل های ریز را روی گل های درشت روی سینی فر قرار می دهیم شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در فر می پزیم. با حرارت 170 درجه سانتیگراد شروع به پختن کرد.این کیک به حرارت بسیار حساس است پس مراقب باشید که نسوزد.برای تهیه کلوچه لعاب گل پسته می توانید وسط هر شیرینی یک خلال پسته قرار دهید و سپس در فر قرار دهید تا بپزد طرز تهیه کلوچه لعاب گلی بدون فر برای تهیه کلوچه لعاب گلی بدون فر می توانید قرار دهید. یک قابلمه بزرگ روی گاز و یک تراشه یک پایه فلزی یا صافی فلزی داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را روشن کنید و بگذارید 10 دقیقه بگذرد و داخل قابلمه کاملا داغ شود. شیرینی ها را در سینی یا قابلمه ای که به راحتی داخل قابلمه قرار می گیرند، سپس ورقه شیرینی را داخل قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید و حرارت را روی گاز ملایم کنید و تابه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت 25 دقیقه بپزند. 30 دقیقه با یک یا نیم برش پسته تزئین کنید. بهتر است پسته را کمی به خمیر فشار دهید تا بعد از پخت از کیک نیفتد. .

بیشتر بخوانید:  طرز کیک ارده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …