طرز تهیه شیرینی سوئدی

شیرینی سوئدی کشمشی, شیرینی سوئدی دارچینی, شیرینی سوئدی نارگیلی طرز تهیه شیرینی آجیلی سوئدی

طرز تهیه شیرینی خانگی سوئدی ساده و خوشمزه

شیرینی سوئدی شیرینی خانگی بسیار ساده ای است که می توانید خیلی سریع آن را درست کنید و با این شیرینی های خوشمزه از مهمانان خود برای عید نوروز یا مجالس عصرانه پذیرایی کنید. انواع شیرینی ها از دیرباز در ایران و سایر کشورهای جهان طبخ می شده و در جشن ها و مناسبت ها پذیرایی می شده است. برخی از این آبنبات ها را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد که شامل پتی فور، آب نبات لوتکا، آب نبات قطره ای، آب نبات کره ای، آب نبات اتریشی، آب نبات سوئدی و … می شود. در این مقاله طرز تهیه شیرینی سوئدی ارائه شده است، شیرینی سوئدی یک کیک خشک خوشمزه است که با کمترین مواد اولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه می شود و یک دسر ایده آل برای عصرانه ها و مجالس غیررسمی شما می باشد.شیرینی آجیلی سوئدی مواد لازم برای شیرینی آجیلی سوئدی: گردو به مقدار لازم وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری آرد، 210 گرم پودر قند، 100 گرم روغن نباتی یا کره، 130 گرم تخم مرغ، 2 عدد تخم مرغ، طرز تهیه اسپند سوئدی آب نبات را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس با پودر قند و وانیل خوب مخلوط کنید.تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار شوند. آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را کف دست پهن کنید یا قالب بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت 13-15 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود و باقی مانده سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا یکدست شود و سپس روی خمیر قرار دهید و کشش دهید. و خمیر را روی گردوی خرد شده بغلتانید و به فر برگردانید تا سفیده ها خشک شوند. کیک آجیلی سوئدی مواد لازم برای کیک آجیلی سوئدی کره یا روغن جامد 1 لیوان آرد الک شده 2 پیمانه پودر هل 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 1/2 پیمانه جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری کنجد سفید به مقدار کافی مربا یا آجیل دلخواه طرز تهیه شیرینی سوئدی, دستور تهیه شیرینی سوئدی, شیرینی سوئدی گردویی طرز تهیه درست کردن شیرینی اسپند سوئدی
  پودر قند را با کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده و سفید شده است مخلوط کنید. آرد را الک کرده و با پودر هل و جوش شیرین مخلوط می کنیم سپس به کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.یک تکه کوچک از خمیر را بردارید و کف دست خود را باز کنید و در صورت تمایل یک مغز دلخواه یا یک تکه مربا بدون شربت وسط خمیر قرار دهید و سپس گلوله های کوچکی به قطر 1 درست کنید.5 سانت درست کنید و یک طرف گلوله ها را به کنجد سفید آغشته کنید و در سینی فر قرار دهید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید. کیک کشمشی سوئدی مواد لازم برای کیک کشمشی سوئدی برای 4 نفر زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه آرد شیرینی پزی 3 و 1/2 پیمانه مایه خمیر خشک 1 و 1/2 قاشق چایخوری مارگارین 1/3 لیوان شیر 1 لیوان شکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری نمک 1/4 1 قاشق چایخوری تخم مرغ (برای خمیر) 1 تخم مرغ (برای دستمال) وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری زعفران پودر شده 1/4 قاشق چایخوری کشمش پلو به میزان لازم شیرینی سوئدی دارچینی, شیرینی سوئدی نارگیلی, عکس شیرینی سوئدی طرز تهیه شیرینی سوئدی با کشمش
درست کردن شیرینی سوئدی با کشمش این شیرینی سوئدی شیرینی به اصطلاح سنتی لوکا (به انگلیسی: saint lucia) معروف است و با شیرینی های خانگی ما متفاوت است، اما می تواند گزینه مناسبی برای شیرینی عید نوروز و مهمانی های شبانه باشد. برای زیباتر شدن ظرف کوکی خود می توانید از این کوکی مدرن و متفاوت استفاده کنید. شیر را گرم کنید و زعفران و کره را به آن اضافه کنید و به محض اینکه جوش آمد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کره کاملا آب شود.شیری که ولرم شده و دستتون نسوزه رو اضافه کنید، خمیر مایع و نمک و شکر رو اضافه کنید و 15 دقیقه هم بزنید تا خمیر شروع به کار کنه و حباب بزنه.تخم مرغ را هم زده و به مواد اضافه کنید. آرد را الک کرده و نصف آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد خمیر را خوب ورز دهید. اگر بعد از استراحت خمیر کمی چسبناک بود، این مشکل برطرف می شود و نیازی به اضافه کردن آرد نیست، روی خمیر را پوشانده و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از آماده شدن گلوله های کوچک خمیر را بردارید و روی میز کار زیر دست بغلتانید تا به شکل چوب درآید. دو طرف میله را به سمت مرکز در دو جهت مخالف بپیچانید و یک کشمش را در مرکز پیچ قرار دهید و روی خمیر را با برس زرده تخم مرغ بمالید. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. شیرینی ها را می توانید در ظرف دربسته و بدون نفوذ هوا در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. دستور تهیه شیرینی سوئدی, شیرینی سوئدی گردویی, شیرینی خانگی طرز تهیه کیک کاکائویی سوئدی

برای تهیه کیک کاکائویی سوئدی می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد را جایگزین کاکائو کنید.یا بعد از پخت با سس شکلاتی تزئین کنیدطرز تهیه کوکی دارچینی سوئدی برای تهیه کوکی دارچینی می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد را با دارچین جایگزین کنید یا بعد از پخت، کلوچه ها را در سفیده تخم مرغ و سپس دارچین آسیاب شده بپوشانید و در فر برگردانید تا سفیده ها خشک شوند. be طرز تهیه کوکی نارگیلی سوئدی برای تهیه کوکی نارگیلی سوئدی، می توانید قبل از قرار دادن در فر، کوکی ها را در پودر نارگیل بغلتانید یا بعد از پخت و خنک شدن کوکی ها، شربت را با قلم مو روی شیرینی ها بپاشید و سپس بیسکویت ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا سطح کیک کاملا با نارگیل پوشانده شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کرم شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …