طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار


نحوه پخت شیرینی شکلاتی,طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار طرز تهیه: 15 دقیقه مواد لازم: پودر کیک (شکلات) 2 بسته روغن 2/3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد پنیر خامه ای (نرم شده) 115 گرم کره (نرم شده) 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری شکر 450 گرم. آماده سازی: 1. بیکینگ پودر، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. یک قاشق از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بقیه را به همان اندازه و به همان اندازه بگذارید.3. خمیر را پهن کرده و به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و اجازه دهید پاستا خنک شود. در ظرفی دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. یک قاشق خامه را به حدود نصف تعداد کلوچه ها اضافه کنید و یک کلوچه دیگر مانند ساندویچ روی خامه قرار دهید. نکته: با این مقدار مواد می توان ۴۸ عدد کلوچه یا ۲۴ عدد کلوچه خامه ای (مانند ساندویچ) تهیه کرد.



بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گوجه سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …