طرز تهیه کرپ


طرز تهیه کرپ,نحوه پخت کرپ مواد لازم: برای 16 تا 18 عدد کرپ شیر، 1 لیوان آرد سفید نرم، 1 لیوان 125 گرم تخم مرغ، 5 عدد روغن مایع، 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، به مقدار لازم آرد سفید نرم (مردم چین y) در ژاپن کرپ ها را اغلب با آرد برنج نرم درست می کنند.روش تهیه: کرپ در واقع نوعی نان نازک است که در تابه ای کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر و پنیر وسط آن قرار می گیرد. سبزی و مربا و بعد از بسته شدن میل می شود.کرپ را می توان از قبل تهیه کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد، نکته مهم در تهیه کرپ نازک بودن و لذیذ بودن آن است.اگر آرد حل نشد. به راحتی در مخلوط، آن را از صافی رد کنید. یک قابلمه کوچک دسته دار ترجیحا تفلون کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. 3 تا 4 قاشق غذاخوری از سس را در وسط تابه بریزید و تابه را بپیچید تا سطح ماهیتابه با سس پوشیده شده است.دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و در سینی برمی گردانیم و همه کرپ ها را به همین ترتیب آماده می کنیم.لازم به ذکر است که کرپ ها باید تا حد امکان نازک تهیه شوند، اگر مایه بیشتری را به تابه اضافه کنیم، کرپ ها غلیظ می شوند و طعم خود را از دست می دهند. شایان ذکر است که مواد لازم را باید در قسمت سرخ شده کرپ ریخته و سپس گرد کرده و سپس سرخ کنید. به جز کرپ هایی که روی آن مربا و خامه می ریزند. در این صورت باید دو طرف کرپ سرخ شود تا بعد از ریختن مواد داخل کرپ، طرف دیگر نیازی به سرخ شدن نداشته باشد. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …