طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

درست کردن ساندا, نحوه درست کردن انواع دسر طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

مواد لازم برای تهیه سوند: کیک براونی را برش ندهید بستنی وانیلی 1/2 گالن بادام زمینی شور و برشته یک و نیم پیمانه پودر قند 2 لیوان شیر تغلیظ شده. قاشق چای خوری وانیل* شیر تغلیظ شده که 60 درصد آب خود را از دست داده و کمی زرد شده است طرز تهیه سوند: بستنی وانیلی را روی براونی بمالید، سپس بادام زمینی بپاشید و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا تمام شود. شکل گرفتن حالا مواد لازم برای دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر، شکلات چیپسی و کره را در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط ​​مخلوط کنید تا به مدت 8 دقیقه بجوشد، تابه را مدام هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بریزید. عصاره وانیل را داخل آن میزنیم و میگذاریم نیم ساعت خنک شود و شکلات را روی دسر ریخته و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از برش و سرو باید 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی اسکون نارگیلی انگلیسی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …