طرز تهیه مربای چای ترش


مربای چای ترش خشک شده, رسپی مربای چای ترش, طعم مربای چای ترش طرز تهیه مربای خوشمزه و رنگارنگ چای ترش
مربای چای ترش از گل های تازه گیاه هیبیسکوس یا چای ترش تهیه می شود که به دلیل خاصیت کاهش فشار خون معروف است. این مربا رنگ قرمز بسیار زیبایی دارد و طعم آن بسیار لذیذ و فراوان است، چای ترش یکی از گیاهانی است که برای درمان فشار خون استفاده می شود، دم کرده چای ترش می تواند فشار خون را کاهش دهد. این گل سرشار از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. مربای چای ترش از گل های تازه این گیاه تهیه می شود و در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان که این گیاه می روید بسیار محبوب است. چای ترش عطر خاصی ندارد بنابراین بسته به ذائقه خود می توانید از وانیل، گلاب، انواع ادویه های معطر یا رنده شده پوست پرتقال و لیمو در ترکیب مربا استفاده کنید. طرز تهیه مربای چای ترش اول مواد لازم مربای چای ترش گل ترش تازه به دلخواه شکر سفید 1.طرز تهیه مربای چای ترش 5 برابر وزن گل ها دستور پخت مربای چای ترش, مربای چای ترش, مربا چای ترش برای تهیه مربای چای ترش ابتدا باید دانه ها را از گل ها جدا کرده و بشویید و به قطعات کوچکتر برش دهید.دانه های چای ترش را با نصف لیوان آب بجوشانید تا رنگ آن تغییر کند و چسبناک شود. دانه ها را از آب خارج کرده و آب را به همراه گل ها داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. در صورت لزوم آب اضافه کنید تا گلها کاملا بپزند. شکر را اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید روش دوم تهیه مربای چای ترش مواد مورد نیاز مربای چای ترش ترش گل چای، 500 گرم آب، 1 پیمانه شکر، 1 و 1/2 پیمانه مربای چای ترش با گل تازه، طرز تهیه مربای چای ترش، گل های تازه چای ترش را از غلاف ها جدا کرده و برگ های گل تارت را از آن جدا کنید. غلاف ها را داخل غذاساز بریزید و آب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. پوره گل ترش را روی آتش بگذارید تا بجوشد. شکر را اضافه کنید و 30-35 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر کم کم آب شود. مربا را هر از چند گاهی هم بزنید تا غلیظ شود و سپس از روی حرارت بردارید. ماندگاری مربای چای ترش زیاد است و می توانید آن را تا 1 سال در یخچال نگهداری کنید.می توانید در پایان پخت کمی گلاب اضافه کنید تا مربا خوشمزه تر شودشربت چای ترش، مواد لازم برای شربت چای ترش، گل چای ترش، 1 لیوان شکر، 4 لیوان آب، 5 لیوان آبلیمو، 3 قاشق غذاخوری گلاب، 2 قاشق غذاخوری شربت چای ترش، گل ترش را تمیز کرده و بشویید. چای را با آب سرد و با آب و 3 لیوان شکر بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و 1.5-2 ساعت بگذارید تا خوب بپزد و کاملا غلیظ شود. مربا را از صافی رد کنید تا گل ها از شربت جدا شوند. نیمی از آب لیمو را به شربت اضافه کنید و بعد از چند قطره حرارت را خاموش کنید. گل ها را با 1 لیوان شکر و 1 لیتر آب در قابلمه ای دیگر روی حرارت زیاد بجوشانید تا کاملا غلیظ شود و شهدی باقی نماند سپس در آخر گلاب و آبلیمو باقی مانده را اضافه کنید و چند قطره بریزید. می توانید شربت را به گل ها اضافه کنید یا جداگانه استفاده کنید. .




قبلی طرز تهیه انواع ترشی رشتی
بعدی طرز تهیه ترشی کدو سبز



مطلب پیشنهادی



کره بادام زمینی خانگی یکی از مغذی ترین و خوشمزه ترین کره های آجیلی است …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …