طرز تهیه کاکائو با پودر کاکائو

روش تهیه شکلات خانگی, طرز تهیه شکلات صبحانه, طرز تهیه کاکائو طرز تهیه شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی با پودر کاکائو

کاکائو یکی از خوشمزه ترین غذاهای آشپزخانه است که با آن می توانید انواع کاکائو، شکلات خانگی و شکلات تخته ای تهیه کنید. کاکائو یکی از خوراکی های هر آشپزخانه ای است، شما می توانید به راحتی انواع کوکوهای شکلاتی را در خانه درست کنید. بنبون های کاکائویی خانگی باید در یخچال و فریزر با در بسته نگهداری شوند. اگر از کره برای تهیه کاکائو خانگی استفاده کنید، ماندگاری آن کوتاهتر می شود، اما اگر از شورتنینگ صاف برای تهیه کاکائو استفاده کنید، می توانید شکلات را برای چند ماه نگهداری کنید. شکلات خانگی: کاکائو یا شکلات خانگی زمان تهیه: 1 ساعت پودر کاکائو 2 لیوان آب 1 لیوان کره نرم شده در دمای محیط دو سوم لیوان شکر نصف لیوان شیر بدون چربی دو سوم لیوان پودر قند یک چهارم شیشه ای روش تهیه شکلات خانگی, طرز تهیه شکلات صبحانه, طرز تهیه کاکائو شیرین طرز تهیه کاکائو با پودر کاکائو

طرز تهیه کاکائو یا شکلات خانگی

برای تهیه کاکائو یا شکلات خانگی آب را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و شعله را کم کنید.کره و پودر کاکائو الک شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و در آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله نشود.۱ لیوان آب داغ به کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شعله را کمی زیاد کنید اما مراقب باشید کوکو نجوشد. بعد از اینکه مواد کاملا آب شد از روی حرارت بردارید و شکر و پودر قند را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. شیر گرم را به کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله می توانید با استفاده از همزن، قالب مورد نظر خود را چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل، مغزها را روی آن قرار دهید و اگر می خواهید شکلاتتان سبکتر شود، بگذارید یک شب در فریزر استراحت کند. ، می توانید شیر بیشتری اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حل شده در شیر را به شکلات اضافه کنید تا سفت شود. برای طعم بهتر شکلات می توانید از شیر طعم دار مانند شیر نارگیل یا شیر موز استفاده کنید شکلات تخته ای: مواد لازم برای تهیه شکلات تخته ای: 30 گرم پودر کاکائو، 35 گرم شکر پودری، 100 گرم کره، یا 100 گرم کره. کتری را از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد.روغن قنادی را در ظرف فلزی بریزید و در کتری قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم ذوب شود.سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود، شکر و پودر کاکائو را با هم الک می کنیم و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کاسه را روی حرارت غیر مستقیم برگردانده و به آرامی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود، پودر کاکائو را در قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. می توانید از این مایع کاکائویی برای تهیه چیپس شکلات نیز استفاده کنید. طرز تهیه کاکائو مجلسی, کاکائو یا شکلات خانگی, طرز تهیه شکلات تخته ای ساخت چیپس شکلاتی برای درست کردن شکلات چیپسی می توانید شکلات مایع را داخل قیف بریزید و شکلات را در قالب های سیلیکونی شکلاتی بریزید. یا کف سینی کاغذ روغنی بریزید و قطره های کوچک شکلات را در سینی بریزید و سپس سینی را در فریزر قرار دهید و بعد از آماده شدن شکلات ها را باید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …